Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Scarlet

93 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Scarlet Re 2010.11.30 22:14:00
Jó volt idetévedni pár hónap kihagyás után. Most látom csak milyen depresszív voltam. Azért nevetséges, hogy ez a R nevű hurrikán ekkora port kavart. Ki sem írom a nevét. Lusta vagyok... Olyan jó aktívan lustának lenni hetek óta. Néha elgondolkodom, hogy megéri-e ennyi időmet a…..
Lady Scarlet Fuckin fantastic 2010.09.09 19:02:02
Beindultam! Úgy értem minden tökéletes, és minden pont úgy történik, ahogyan annak történnie kell. Nem mindig úgy, ahogy tervezem, de az eredmény a lehető legjobb! Rég voltam ennyire elégedett és kiegyensúlyozott. Kihánytam a szívemből a benne rothadó hátráltató érzelmeket,…..
Bezárkóztam magamba; hatalmas falakkal vettem körbe a lelkem. Kint pusztíthatnak járványként a Richárd-féle szívturmixolók, én már immunis vagyok és egy ipari húsdaráló erejével felvértezve vágok neki a saját utamnak. Még mindig van szívem. Ott tartom egy befőttesüvegben az…..
Lady Scarlet Á. 2010.09.02 17:23:00
Reszketek. Jeges patakokban folyik bennem az izgalom. Itt a kezemben. Várom, hogy ne csörrenjen meg az a nyomorult telefon és próbálom rávenni magam hogy visszahívjam. "Ne vedd fel, kérlek, kérlek, kérlek, ne...szia..." Üveges tekintettel nézem az elsuhanó fákat. Mikor…..
Lady Scarlet Mint a disznó 2010.08.14 10:36:00
Fekszem az ágyamban és már fészekké gyúrtam a takarót. Össze vagyok kenve valami zöld izével, amivel a szarvasmarhákat jelölik. Még javában aludnom kéne. Csak forgolódom, és le nem zajlott párbeszédeket kreálok, mert ha magas a véralkohol szintem, akkor hirtelen az egekbe…..
Lady Scarlet I miss u 2010.08.17 17:19:00
  Ezt a szart hallgatom. Ismétlésre van állítva. Lehet csak azért, mert benne van az a szó, hogy "missing". Hiányzik a legjobb barátnőm; mintha nem csak a tenger lenne közöttünk. Richárd is hiányzik, de biztos megint bunkó lenne ha keresném. Véges a…..
Lady Scarlet pont pont pont 2010.08.15 15:21:00
Belefáradtam a küzdésbe. Megint a maximumot nyújtottam, és Valakinek megint nem volt elég. Hetek óta kombinálok miért nem, kivel ha nem velem, és miért jobb így? Nem jobb csak neki a szar kell. Hát tessék, ...! Elegem van a megértésből, meg a kedveskedésből hogy biztos csak rossz…..
Lady Scarlet The journey - day 01 2010.08.04 09:56:00
Tenap este jöttem fel Pestre, mert Róberttel úgy gondoltuk tölthetném itt az "utolsó napomat". Meglepően lazán készülődtem: Balázzsal épp egy nagyon fárasztó South Park részt néztünk, mikor leesett, hogy 20 perc múlva indulni kéne. A csomagom már útrakészen várt az…..
Lady Scarlet Részlet a naplómból 2010.07.26 11:15:00
   "Enya Only time-ját hallgatom már órák óta. Fel se tűnik. Nem is érdekel, csak jól esik. Lementem reggelizni csinosan. Most csinosan ülök a gép előtt, verseket olvasok és várom hogy kihűljön a teám. A mellkasomra tettem, hogy melengesse a szívemet. El is…..
Lady Scarlet - 2010.07.17 14:03:00
„Felemelkedsz, ésLépteid nyománEzüst pillék szállnak.Én itt maradtam megint,Az örökös magánynak.Már a napok isMint a képek,Jólnevelt magambaTépnek…Én hiába szólítalak.Elengedtelek téged.„Már a napok is mint akések.”„Pedig…..
Lady Scarlet Buborék 2010.07.16 21:48:13
Ó, jaj, hogy zajlik az életem!!! Bár lenne időm leírni, de örülök, hogy nincs. Nem szeretem elkiabálni a terveimet, mert azokból általában nem lesz semmi. Annyit elárulok, hogy mostanában még meghalni sincs időm, és hogy nem az a fajta ember vagyok, akibe tőrt döfnek, hanem az,…..
Lady Scarlet öhh 2010.07.11 21:13:34
Asdszem ey kkicsit (nagyon berúgtam)! Szisszel kezdődött. Lementem hozzá Bfüre, és megittunk pár sert. Igazából inkább én ittam, mint ő, de erről ne tehetek. Olyan jó volt....kiöntöttük egymásnak a lelkünket, és ő még majdnem hogy csak nagyobb problémákkal küzködik, mint…..
Becsuktam az ajtót, és behúztam a nagy vörös függönyömet, (ami gyanítom a hogy még a színházból származik) hogy még a hold fénye se zavarjon meg. Meggyújtottam a füstölőspirálomat és beraktam a hangulatzenét:Diabolique - Butterflies, Nancy Sinatra - Bang bang, The Birthday…..
Lady Scarlet Szívbomba! 2010.07.03 14:29:00
Mikor legutóbb Laránál jártam, olyan rég találkoztunk, hogy ő már a 19-et is betöltötte, én pedig még annyit sem mondtam neki, hogy "öregszel, bazze". Egy héttel előre megbeszéltük, hogy ma találkozunk, de direkt nem hívtam fel, hadd higyje csak azt, hogy jól…..
Lady Scarlet Darkness is around me 2010.07.03 14:06:00
Úgy érzem soha nem lépek túl a hullámvölgyeimen. Az egész életemet végigkísérték - volt mikor jobban, volt hogy kevésbé...de még a hullámok is hullámoztak. Megint a gödörben vagyok. Talán soha nem is voltam kint teljesen. Talán gödörlakó vagyok, aki időnként kipislant a…..
    Épp Laránál voltam, és őrült jól mulattunk, mikor sms-t kaptam Oroszlántól, hogy találkozzunk ma este. Jó kedvem volt, és tudni akartam érzek-e még iránta valamit. Kaptam az alkalmon, hátha gonoszkodhatok vele egy kicsit amiért olyan jól viszonyult hozzám. Tudni…..
Lady Scarlet Úgy szeretnék... 2010.07.01 21:57:00
Úúúúgy szeretnék valami elgondolkodtatót, vagy szívbekarmolót írni. Szeretnék port kavarni, vagy leporszívózni az égről a csillagokat, és mellbimbóra szerelt lángszórókkal visszalődözni őket, de most nem megy. Megsebzettnek érzem magam, amiért feladtam a jégkirálynő…..
Lady Scarlet Ez van, cím nincs 2010.05.23 19:38:00
Miért írok most épp? Egyedül vagyok, merengek és megint feltöltődtem többletérzésekkel, amiket nem tudok kiadni azzal, hogy oldalakat írok tele a naplómban. A papírt és a tollat semmi sem pótolhatja, de néha már az sem elég. Nem tudom mibe fogjak még bele, hogy megnyuodjon végre…..
Lady Scarlet Bittersweet 2010.02.27 18:14:00
Csütörtök éjszaka fogtam fel, hogy meghalt a nagyapám. Milyen hülye egy szó! Meghalni nem lehet. Mindenki - még a legnyomorultabb senki is hagy maga után egy emlékfoszlányt, amiben a Mindenség megőrzi a lénye egy darabját. Ő sem halt meg, csak érthetetlenül messze van. Általában…..
Lady Scarlet Nagyon fázom 2010.02.19 23:31:00
Nem akartam megszeretni. Próbáltam elfojtani, próbáltam letagadni, mégis tálcán kínáltam fel magam. Csúnyán pofára estem, és most nagyon fáj. Hiábavalók a "jól bevált praktikáim". A forró viasz sem segít. Szégyenlem, hogy ilyen ostoba voltam, és nem tudtam magamon…..
Lady Scarlet Fehér csend 2010.02.10 17:02:28
Ma tetőzik a magányosságérzetem. A szerető, a barátok, hopp mind eltűntek mostanság, úgyhogy elindultam az új legjobb barátommal - magammal - egy hosszú hideg sétára. Túlszexualizált lelkem megnyugodott, és olyan fehér lett, mint a táj, és mint a föld alatt halkan bomló…..
Lady Scarlet Cotcot 2010.02.09 20:14:00
A vasárnapi bazárról: itt van a link, hogy pontosan miről is beszélek, de leírom a lusták kedvéért. A kezdeményezés lényege, hogy mindenki felkapja a jó állapotú, de ritkán hordott gönceit, és adnak értük zsetont, aminek az értékében válogathat a többiekéből. Összeszedtem…..
Lady Scarlet A bolond egy napja 2010.01.28 18:19:00
Ma gyűlölök mindent és mindenkit. A nyirkos hideg tél közepén járunk és nálam ez így természetes. Ha nem lesz hamar jó idő, akkor szép lassan vagy megőrülök, vagy lebetegszem. Minden olyan egyhangú, és mennék már futni de ilyen időben nem lehet. Szóval ilyenkor legjobb…..
Lady Scarlet Ladies night 2010.01.23 17:07:00
Nos kezdhetném azzal, hogy rég írtam, de elmondom inkább az okát. Túl sok minden történik velem, főleg szexuális téren, és majd szét pukkadok, hogy kiírhassam magamból a történéseket, és feldolgozhassam a sok élményt ami ért, de képtelen lennék őszintén írni róla…..