Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jutocsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig telik el az utóbbi időkben év úgy, hogy ne halljunk "szenzációs" felfedezésekről szóló híreket, melyek távoli rokonaink felleléséről és tudományos azonosításukról szól. A 2008-as a magyar-madjar rokonság jegyében telt, de sajnos az ügyben megszólalók…..
jutocsa 2009.02.13 14:10:14
@untitled808:

Bizony,bizony!

Szívesen rendelkezésére bocsátom a kommentezők részére azt a cikket, mely szépen levezeti, hogy hogyan is találták ki az MTA-nál a finnugor nyelvrokonságot a1800-as évek végén magyarul egyébként nem beszélő német ajku MTA-tagok. Tanulságos!!!!
Mert hogy azon addig erről az elméletről nem nagyon tudtak Magyarországon!
jutocsa 2009.02.13 14:44:49
@ViKtOr:

Kedves Viktor!

Én az Ön vehemenciáját nem értem! Miért kérdőjelezzük meg az MTA álláspontját? Bocsánat, de ez buta kérdés. Mert az MTA megkérdőjelezhetetlen? Az idő múlása eddig sem bizonyította, hogy bizonyos tézisek, állítások a múltban megcáfolódtak idővel?
Akkor Ön szerint a Föld még egy tányér szerű korong és mindeki aki azt állítja hogy gömbölyű az eretnek?Vagy az inkvizíciók elszenvedőinek sorsa?Csak mert mást állítottak mint ami akkor elfogadott volt?
Viktor, szerintem gondolja mégegyszer át a dolgokat, és akkor beláthatja, hogy nincs abban semmi borzasztó, ha szkeptikusak vagyunk a témakör kapcsán az MTA-s állásponttal kapcsolatban.