Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JGH

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Színes, szagos (ez talán mégsem), csili-vili, modern, trendi, bokszzsák a fal mellett (biztos fel volt mentve tesiből, aki kitalálta), minden ami egy kreatívnak kellhet. Közleményük szerint "az ügynökség Budapest romkocsmákkal tarkított, street artos, de meglehetősen antik…..
JGH 2012.02.13 18:31:51
Én is itt dolgozom ebben a "visszataszító, irritáló, sznob, mit is képzel magáról, gusztustalan irodában és azt kell mondjam, nem rossz feszültséglevezető a boxság (mert bármennyire is nehéz elhinni mi dolgozunk itt és nem csocsózunk meg szívunk a játszótéren egész nap, így néha feszkó is va) és úgy is bele lehet ütni, hogy nem ugráljuk körbe. A fényviszonyokkal semmi baj nincs (a szaturáció kicsit le van húzva a képeken, de ugye ezt senkinek nem kell elmondani, hiszen itt mindenki rendkívül ért mindenhez), néha valóban kicsit hangosak vagyunk, de ha ez zavar valakit, akkor el tud menni a mozi terembe a lounge-ba, be tud szállni az autóba, vagy tud szólni a többieknek - mert mi szeretünk beszélgetni egymással - hogy legyen kicsit easy. A zene, amit az officemanagerünk nyomat nem tesz rosszat a hangulatnak, legyen az d&b, mozart, jazz vagy metal. Én őszintén a hétfő közös reggeliket is eléggé bírom és azt, hogy a recin mindig van alma, vagy bármikor pukkasztatok egy cidert és ha kérek, baromi finom teát vagy kv-t kapok. De természetesen ezeket egyik előttem szóló visszafogott trollnak sem kell elmagyarázni, hiszen ők ezt mind tudják és csak arról alkotnak véleményt, amit valóban ismernek. Amúgy sok ügyfelünk (akik sajnos nem szórólapgyártással bíznak meg minket, hanem némileg nagyobb volumenű munkákkal - nézzetek utána) nagyon szeret itt lenni, mert nem csak nekünk, de nekik is készült ez a hely. De persze ezt ti már mind nagyon jó tudjátok. Ha nem gyertek el, mutatkozzatok be és nagyon szívesen körbevezetünk benneteket, és akkor már úgy tudtok fikázni, hogy tudjátok azt is, hogy miről beszéltek. Úgy szerintem sokkal jobb
Chippenham Trip Spanyol party 2009.06.17 15:39:44
Meg van az első brit hangoverem. Azt kell mondjam, ugyanolyan, mint otthon, szóval ezért nem érdemes idejönni. A sztorja meg az, hogy tegnap angoltanfolyam után beltünk pubozni kicsit az angolosokkal, aztán húztam haza, hogy elcsípjem a spanyolokat, hogy elmenjek velük a spanish partyra.…..
Chippenham Trip Ömlesztve 2009.06.04 18:11:56
Na, ez ilyen idehányós bejegyzés lesz. Először is van egy képem a lotmentről. Azaz Deni kertjéről, amit kb két forintért bérel a counciltól. Ottan kertészkedik rajta ő is:Aztán vannak itt ilyen furcsaságok is az Ángélusoknál. Az egyik ilyen, hogy ezek néha sorban állnak a…..
Chippenham Trip Van munkam! 2009.03.24 19:27:00
Vegre kaptam melot. Hihetetlen. Mondom hogy volt.Hetfon elmentem Sales Assistant allasinterjura a JobCenterbe. West Cornwall Pasty Company a ceg, ami ilyen kajakbrit piteket arul mindenfele cuccal toltve. Szoval elmentem, beszeltem a csajjal, aki jugoszlav szarmazasu, es annyit tud magyarul, hogy…..
JGH 2009.03.25 18:28:07
Ma megvolt az interjú. Igazából tetszettem nekik, szerdán kéne visszamenni, hogy találkozzak a góréval, meg a csapattal. Csakhogy. Ez egy olyan tipikus, amcsis, agymosós cég, inkorrekt cég. Először is nekik kurvára mindegy ki jön, csak jöjjön, vadásszák az embereket. Ezt onnan…..
JGH 2009.03.10 12:11:03
JGH 2009.03.10 12:13:05
Na, gyerekek az van, hogy ma délelőtt elküldtem a CV-met valami sales-es, marketinges melóra (is), aztán kb. egy órára rá hívtak, hogy hétfőn állásinterjú, és ha sikeres lesz, akkor délután még bent kell maradnom, hogy megismerkedjek a staffal. Há mondom jó, legyen. Gyanítom,…..