Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coollaunch

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
coollaunch 2009.09.02 23:04:11
@Lopez 630310: Hagyjuk már ezt a ha nem ennek és annak születik, nem éppen ez vagy az segíti dumát. Van akinek nagyobb hátszél, van akinek kisebb. Nem jó ez így, de sajnos így működik a világ. Ha szüleim egész gyerekkoromban vernek, valószínűleg én sem jutok el egyetemig. Élt a lehetőségével, fogjuk fel így. Mondom ezt úgy, hogy nekem is elég ambivalensek az érzéseim Verebes iránt, de tehetségtelennek, tökbutának nevezni, tökbutaság szerintem. Csakúgy mint Gálvölgyitől elvitatni az érdemeit, attól függetlenül, hogy elvakult baloldali dumája, és egyéb megnyilvánulásai nálam is kiverték a biztosítékot.
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..