Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunbuddha

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Danila Dunaguri Zoltán régóta tart teljesen ingyenes görkorcsolya oktatásokat a Városligetben. Mindenkit nagy szeretettel vár, akár teljesen kezdőket is akik ott csomagolják ki első korijukat a dobozból. A foglalkozások hétköznap esténként vannak a Városligetben. Minden infó…..
Hunbuddha 2012.07.28 18:54:29
Talán nem pont húsvét előtt egy nappal kéne ezt a témát elővennem, de a hír friss, nem én hoztam fel, hanem egy vatikáni főmufti: Az ateizmus az élet kiváltságosainak luxusa, azoké, akik mindent megkaptak, azt a lehetőséget is, hogy a tanulásnak, a kutatásnak szenteljék…..
A Buddha azt mondta, egyetlen út vezet a megvilágosodáshoz, s ez a négyrétű éberség, eredeti nevén szatipatthána/szmrtjupaszthána, aminek szó szerinti jelentése: az éberség (szati/szmrti) jelenléte (upatthána/upaszthána), vagy alapja (patthána/paszthána). Azért hívják az…..
 Ez itt a hunbuddha a magyar nyelvű buddhizmussal foglalkozó blog.A honlapomat itt megtalálod:   Hunbuddha linkgyűjtemény Egy szép mantra van itt! Hallgasd és figyeld!    Látogatók száma 2009.03.09 óta:     ..
Adj a citerának! Kádár Fasza 2009.01.20 06:31:00
   A/Az [adott rendszer]nak/nek gyermekei vagyunk. A kép durvaságához meg az antifreudista psichológusok tettek hozzá, akikpersze a Freud FASZán nyőttek föl, minthogy egyelőre jólvizsgázni, tehát diplomát szerezni Freud tagadásával alig lehet. Magyarországon. Is. Sem.…..