Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noirpapillon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a Teen Choice Awards tegnap - maga a díjátadó számomra teljesen érdektelen volt, de a ruhák lenyűgöztek.Az egyik kedvencem Leighton Meester gyönyörű csíkos ruhában jelent meg. Az összhatás egy csodás kárminpiros tűsarkútól lett teljes. Imádom.Miley Cyrus rockerlánynak…..
Kiss Judit Ágnes naplova Istenlova 2009.07.29 12:17:23
Léda tanul. Megelégeltem, hogy folyton lejövök róla, meg egyszer felültettem apát is, és úgy kimenekült alóla, mintha legalábbis ragadozónak nézné (apának ez meg hatvan fölött nem olyan vicces), szóval megkértem egy srácot, hogy egyszer-kétszer foglalkozni vele. A lovacska…..
Eljött az a nyári időszak, amikor a divattal foglalkozó site-okon alig találni valami tartalmas hírt, miközben alig lehet eligazodni az oldalokon, mivel napi 10-15 új őszi-téli reklámplakátot tesznek ki a bloggerek. Én most nem fárasztalak ekkora mennyiséggel titeket, azonban két…..
OurFashion Chanel Couture 2009 tél 2009.07.09 09:39:00
 Természetesen, mint minden valamire való divatrajongó, már én is alig vártam a Chanel 2009-es couture kollekcióját. Aztán végre felkerültek az internetre a képek és videók, én meg csak néztem és akarva-akaratlanul is annyit mondtam a végén: "csak ennyi?" Karl…..
OurFashion MOME diplomabemutató 2009.06.21 19:02:00
Az idei Múzeumok éjszakája nem csak a festmények és kiállítások fanatikusainak kedvezett, hanem a divatőrülteknek is rengeteg lehetőséget tartogatott. A Szépművészetiben a Kreások, a Millenárisban a Moholy-Nagy Művészeti Egytetem végzősei vonultatták fel utolsó…..
 Lanvinék lazára vették a figurát a nyári kollekció erejéig, humoros rajzokkal illusztrált táskái tényleg az évszak könnyed hangulatát árasztják. Az tetszik a táskákban, hogy magukat sem túl komolyan véve iróniával fűszerezve találták ki a mintákat. Én el tudnám…..
noirpapillon 2009.06.16 10:55:32
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
noirpapillon 2009.06.04 11:03:15
OurFashion Képriport - Cannes 2009 2009.05.21 17:26:22
Cannes minden évben a csillogásról szól, idén sem történt ez másképp. Következzen most pár "átlagos kép" a vörös szőnyegről, aztán pár izgalmasabb, ahol szerintem szebbek a ruhák. Angelina Jolie és Brad Pitt. Angelina egy 2008-2009-es téli kollekcióból való…..
Két szép és egy szép kort megélt olaszrizlinget kóstoltam a Tamás Pincétől legutóbb nagy megelégedésemre. A második kör borait, a fiatalabbakat pedig - ennek köszönhetően is - még nagyobb várakozással bontottam. Ezekben a borokban már ott van az előző évjáratok tapasztalata…..
Valentino nagy rajongója a virágoknak ahogy ezeket a táskákat elnézem. Olyan a kialakításuk, mintha ezernyi, krémszínű rózsaszirmot ragasztottak volna egy táskatestre, így ünnepelve a tavasz közeledtét. De ne tévesszen meg benneteket a kép, mert valójában…..
noirpapillon 2009.02.25 13:33:57
Mérkőzés indul! A Lanvin a napokban egy a SJP Bitten kollekcióból származó táskára kisértetiesen hasonlóval jelent meg a piacon. A fazon - ami elég különleges - szinte ugyanaz, a táska félbehajtható, hordható vállon oldalt és keresztben is, sőt még kézben is…..