Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azandras

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azandrás Olcsó Jánosok birodalma 2012.05.22 12:45:00
Nos valahogy ma kicsit elfogyott a türelmem, ami talán érthető. Több éve vállalkozunk, ezt sokan tudhatjátok. Ezen időszak alatt sok cifra dologgal találkoztam, többek közt cifra ügyfelekkel is. Nagyon fárasztó és idegtépő helyzetek tudnak előállni, mindazon túl hogy az embernek…..
Azandrás Kerek a karika 2012.05.11 13:48:00
Az előző nem túl vidám bejegyzés után mégiscsak kedvet kaptam, hogy írjak ide! Meg is csömörlöttem éppen egy munka közben, kikapcsolódásnak viszont jó lesz ez a rövidke bejegyzés. Annyit szeretnék most itt leírni, hogy végre azt mondhatom, hogy tényleg kerek a karika a…..
Régen nem írtam ide és nem tudom hogy fogok e, ám ez most nagyon aktuális: Mert az egyedülvalóság nem is nézhet másképpen, mint szomorúan. Az egyedülvalóságnak hosszú az árnyéka. Az egyedülvalóságnak árnyéka az a gondolat, hogy nem fogunk soha az életben találkozni…..
Azandrás Napi pógár! 2010.10.05 23:59:00
Na ma sikerült beszélnem egy igazi szellemi atomerőművel. Az a maghasadás, ami lezajlott a vonal másik végén. Nos emberek ahhoz képest Hirosima, meg Csernobil egy gyenge légypiszok:) A diszkréció kedvéért a főbb adatokat megváltoztatom eme kommunikációs gyöngyszemben! Tehát az…..
Nos! Egy olyan helyen dolgozom ahol az egyik oldalon én ülök a telefon végén! Érdekes. Itt jöttem rá, hogy sok esetben a magyar társadalommal kapcsolatban bizony nem lehet nagyokat álmodni. Mit akar egy olyan társadalom ahol a betelefonálok 60 százaléka alapvető kulturális…..
Ahogy korábban már írtam, egy esti sörözgetéses beszélgetés végtermékeként végigbeszéltük, hogy hogyan élnénk túl egy katasztrófát, amelyben a népesség mindössze 5 százaléka maradna meg és szinte minden romba dölne! Kicsit hosszú lesz a történet, bevallom nem gondoltam…..
Nézelődtem a neten, jó szokás szerint, sokan tudják rólam, hogy érdekelt és érdekel is a politika, bár ez az érdeklődés olyan gyorsan olvad el mostanság, mint az Alpok gleccserei! Ezt az üvegházhatást erősítette most fel az LMP nevezetű képződmény. LMP párték ugyanis…..
Nem is részletezem! Legyen elég annyi, hogy Magyarország egy papírfelhasználó nagyhatalom! A Dél-amerikai erdők kiirtásáért jelentős részben mi felelünk, pontosabban a bürokráciánk. Szokás volt mondani, hogy ami működik az el is romolhat! Nos a magyar bürokrácia nem tud…..
Nos megvallom, nem szoktam blikket olvasni, most sem azt olvastam valójában, hanem véletlen egy hírgyűjtő portálon bukkantam erre a cikkre:   "Szórakozásból falhoz ragasztották kisgyereküket" Lincoln - Akár öt évet is kaphat elképesztő kegyetlenségéért az az…..
Azandrás Ez az álomszerenád 2010.10.01 04:02:21
Megalkottam az álomszerenádot! Tulajdonképpen ez egy instrukciók alapján összerakott kiss történet! Az egész a fantázia szüleménye, ha bárki saját magát véli felfedezni benne az csakis a véletlen műve lehet. A Lényeg! Egy kedves barát(nőm) előadta, hogy ő milyen szerenádot…..
Azandrás Írom a világvégét:) 2010.10.01 02:51:00
Komolyan az elején azt gondoltam hogy ez a blog sokra nem lesz jó! Viszont most éjszakai műszakban nekiálltam valaminek! Egyik jóbarátommal egy sörözés alkalmával megbeszéltük a világvégét. Pontosabban, hogy hogyan élnénk azt túl! Ez egy baromi jó téma! Végigpörgettük egy…..
 Komolyan Hajósra költözöm! Ilyen tüzes emberek kellenek a gátra! Határozott, jó kommunikációs készséggel rendelkező titánok! Balaton László az én polgármesterem:) Veletek is megosztom, legyen a tiétek is!   ..
Azandrás Vérlegó vs. narancs 2010.09.30 13:28:00
 Még egy gyöngyszem! Ez kb olyan mint az MDF választási nyomoréksága, talán még emlékeztek:D. A videón szereplő brain warrior békéscsaba cucialista polgármesterjelöltje! Ó Istenem csak a szocialisták nyilaitól ments meg minket!   Komolyan miért? Miért kínozzák eme…..
Azandrás Az ősz az jó! 2010.09.30 01:42:00
Az ember élete kicsit olyan, mint ahogy egy év lezajlik a természetben a semmiből jön a tavasz, amikor a természet, úgymond megszületik. A valóságban természetesen újászületik, de végülis az emberiség is folyamatosan újászületik.  Ha egy emberéletet veszünk alapul, és azt…..
Azandrás Paradoxon 2010.09.30 01:19:00
Nos ezt nem én csináltam! Bárcsak nekem jutott volna eszembe! Zseniális!..
Azandrás I Wanna Be Sedated 2010.09.29 03:06:00
Ezt a zenét hallgattam ma és tegnap meló közben, ajánlom mindenkinek! Feldob és kikapcsol! ..
Azandrás Legutóbbi munkám 2010.09.29 03:01:00
Ha már itt vagyunk, akkor megosztom veletek, hogy min dolgoztam az elmúlt hetekben! Egy alapvetően könyveléssel foglalkozó cég rendelt tőlünk egy oldalt. A cél az ilyen vállakozásoknál alapvetően a bemutatkozás és a neten való felllehetőség megteremtése szokott lenni. Itt nem…..
Azandrás Alakul ez! 2010.09.28 23:12:00
Sikerült kicsit belemásznom a blog motorjába! Jó kis herkentyű ez megmondom őszintén! Azért kezdtem el szórakozni vele, hogy kicsit fejlesszem a háttértudásomat. A cégünk webes fejlesztésekkel és arculattervezéssel foglalkozuik, ezen belül én eddig csak a grafikai résszel…..
 A kérdést eddig sokan feltehették, de válaszokat csak utánajárással innen-onnan összeszedve találhattak. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint írják a „közvélemény igényeinek kielégítése céljából” éppen ezért létrehozta a JElentéskészítő és…..
azandras 2009.02.13 12:52:14
Üdvözlet mindenkinek! Nos megnéztem ezt a jelek nevezetű képződményt, végre valami halvány remény látszik kibontakozni arra nézve, hogy ezeket a dolgokat egyszerűen és érthetően figyelemmmel lehessen kísérni.

Biztos rosszkor voltam rossz helyen, de amikor felmentem az oldalra éppen nem működött;)

A beruházásélénkítéshez csak annyit tennék hozzá, hogy ez a vergődés már-már siralmas. Hiába csoportosítanak át forrásokat ugyanis magukat a vállalkozásokat olyan terhek nyomlyák, amelyek napról napra való túlélést tesznek csupán lehetővé.

Hiába öntenek itt ebbe a rendszerbe bármyennnyi pénzt addig amíg a nagy társadalmi alrendszerekhez puszta politikai érdekek mentén gondolkozva senki nem akar hozzányúlni.

csak egy adat: 1800 milliárdot költenének gazdaságélénkítésre. Ha az elvonások miatt kialakult helyzetet nézzük az önkormányzati szférában akkor ma 2000 milliárd forintnyi folyó adósság halmozódott fel, ami ugye halmozódik mivel soha nem adnak annyi forrást amennyi a leutalt temérdek feladathoz szükséges. Persze így lehet 3 százalékos hiányt produkálni de ez továbbra is lyukas vödör, csak máshol van a lyuk.

Mindemellett ezt hangsúlyozom, laikus módon mondom. Ha jól tudom a jelen EU-s költségvetési ciklusban kb 8000 milliárd forintnyi forrás állhat rendelkzésünkre. Az elmúlt néhány évben 6000 milliárd forintot vettünk fel hitelbe. Lassan ott tartunk hogy ezeknek a lehívható forrásoknak semmi hatásuk nem lesz. És mindez mire ment el? szociális demagógiára.