Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hölgymenyét

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy esküvő, egy ballagás vagy egy tömegtüntetés? (tipp: Dávid) Jópofa társasház egy római-parti lakóparkban Mi ez? Templom vagy lakóház? (via: koós.hu) Nagypolgári lakás csíkozással vadítva (via: ingatlanmagazin.com) Aranyozás, márvány, gipsz, minden,…..
Tücsi, aki nem csak egy tucat zenekar (pl. a Malacka és a Tahó) remek hegedűse, hanem blogger is, ma hajnalban posztolta a szomorú hírt, hogy bezár a City Queens. Mivel volt olyan kedves és nekünk címezte a bejegyzést, hálából jól elloptam az egészet, és még képet is kerestettem…..
Ahogy a napokban egy kedves nőismerősünk megfogalmazott: egyetlen komoly indokot látna arra, hogy hozzámenjen élete párjához, ez pedig az, hogy felvehetne egy esküvői ruhát. Bár nevezett hímet ismerve mélységesen egyetértünk vele, mégis be kell valljam, engem is megértinett,…..
hölgymenyét 2009.06.28 16:43:19
@kamupipőke: szerintem is az a legjobb. nem is olyan mint egy esküvői ruha, inkább mint valami vörös szőnyeges filmsztáré :)
Megjöttek a hírek a Springfield őszi-téli ruháiról. A rejtélyes hangzású "karácsonyi kollekció" mellett van egy rakás kifejezetten bringásoknak készült cucc is. Szimpatikus, hogy ma már nem csak elszánt bloggerek, hanem nagy divatmárkák szerint is lehet sikkesen…..
Nem tudom mi történt tegnap a gazdasági napilapokkal, de teljesen rákattantak a boltosdira. A Világgazdaság Tesco-ruházati cikkét már posztoltuk, most a Napi Gazdaságon a sor, ahol három témába vágó anyag is megjelent. Kettőt a napi turkálókba tettem, de a diszkontos cikkük megér…..
Mi? Lucky13 új kollekciója + 50-esre bővült az övcsatkínálat Hol? SunsetStar VIII. Bezerédi u. 19. Milyen? Lásd alább!   ..
Esküvői ruhákat nézegetni akkor is az egyik legjobb szórakozás, ha az ember már túl van a nagy napon, vagy ha soha nem is akar részt venni rajta. Maximum élősködő, tortában fetrengő vendégként. Ha viszont épp menyasszonyiruha-vásárlás előtt állsz, vagy csak úgy akarod…..
hölgymenyét 2009.05.16 14:23:19
sztem is az uccsó a legszebb.
@kamupipőke: a 3. tényleg nem menyasszonyi. sőt az első sem - bár azért jól néznek ki azok is
A guerilla gardening (amit tök jó lenne karatekertészetnek fordítani, mert akkor olyan szépen alliterálna, mint az angol, viszont nem lenne semmi értelme) remek dolog. Az ember ahelyett, hogy nyavalyog - vagyis például blogot ír -, megy, azt se szó, se beszéd elültet ezt-azt,…..
hölgymenyét 2009.05.12 20:51:28
@Meggyes a hibás: "Az ember ahelyett, hogy nyavalyog - vagyis például blogot ír -, megy, azt se szó, se beszéd elültet ezt-azt, kertészkedik egyet a városban." :)
Nem tudom feltűnt-e már valakinek az a tény (ha nem, akkor most pszichológia szakosoknak adunk diplomamunka-témát), hogy minél szinglibb valaki, annál nagyobb és feltűnőbb gyűrűt hord. Na most érdekes módon ez csak a gyűrűkre vonatkozik, mert komoly párkapcsolatban élők is…..
hölgymenyét 2009.05.08 09:09:26
@tiffancs: nekem is a rózsás jön be
csak pont arról nem derül ki, h mennyibe kerül :(
rufufu: ezek minden cundában vannak? nekem mondjuk az árkádos lenne legközelebb, oda esetleg benézek
XYZ Ági kedvett kapott ahhoz, hogy a Budapest Butiknak boltot járjon, és a New Yorker-beszámoló után most egy olyan üzletbe kukkantott be, ahol már mi is megfordultunk. Ez a Jeans Club, amelyiket nyugottan hívhatnának Ruha Clubnak vagy Kiegészítő Clubnak is, ugyanis elég széles a…..
Márti igazi hobbisíelőnek tartja magát, aki saját bevallása szerint "esései során megkóstolta az osztrák, olasz, francia és szlovák havat is". Mindennek ellenére a hazai terepeken is sok örömöt talál, legutóbb például Nagy-Hideg hegyen járt. Mivel pályaismertetőink…..
Varázsold trendivé a pasidat! (rtl) Belestünk az Operabálra – divatkörkép (50entúl) Mi a divat a nászéjszakán 2009-ben (harmonet) Valaki figyel... -i a táskáinkat (os) "Loose day" (janetteria) Tavaszi trend: hódít az overál!  (cosmo)…..
A lenti képen látható bélelt gyapjú térdnadrágot és Zara felsőt pár napja vettem a Ruhagaléria nevű turkálóban 2400 és 1800 Ft-ért. A Baross utcában, a Szabó Ervin Könyvtár mellett található kicsi turkálót különösen egyetemistáknak ajánlom, egyrészt jó helyen van,…..
Az alábbi levelet Juci küldte el nekünk, aki nem tűnik hetvenen túlinak, viszont saját bevallása szerint rendszeresen varrodába jár. Igaz főleg csak igazítani, na de akkor is. Én a magam részéről a kényelmes kész pártján állok, de azért lehet hogy érdemes lenne egyszer…..