Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagvihar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pip egy tarajos sül bébi, aki gyermekkorom kedvenc írója Gerald Durrell álltal alapított állatkertben látta meg a napvilágot. A durrell.org oldalt pedig érdemes figyelni azoknak akiknek mond valamit a Családom és egyéb állatfajták, és azoknak is, akik szimplán imádják az…..
Néhány hete a kezembe akadt egy cikk az eltűnő gyerekkorról és az elavult gyerekjogról.  Azóta is azon tanakodom, vajon mennyire van igaza a  cikkben szereplő pszichológusnőnek, aki ugyanis azt állítja, hogy a babablogok veszélyforrást jelentenek a gyermekekre, mivel a…..
"Beajánlanám cukinak régi és új teknősünk párosát. Béla, a nagyobbik 21 éves, 30 centi, mai szerzeményünk, Fürge (aki pillanatnyilag a hátán látható azonosító miatt még a Sixteen névre is hallgat) 4 centi, és augusztusban kelt ki a tojásból" - írta nekünk András…..
Ha tehetném, most egy az egyben bekopipésztelném ide Román Balázs a Kreatív magazinban megjelent kritikáját, amely nagyszerűen foglalta össze mindazt, ami erről a reklámról elmondható. Az írás egyik fő mondanivalója, hogy az Unicum már nagyon régóta valahogy tévúton jár a…..
Ne scrolloz le túl gyorsan, kövesd az instrukciókat. Fejben végezd el a számításokat a leheto leggyorsabban. Ha segit, hangosan is számolhatsz. Egyenként hajtsd végre az alábbi instrukciókat.KezdjükMennyi 2+2? 4+4? 8+8? 16+16?Gyorsn gondolj egy számra 12 és 5 közöttKész?Menj…..