Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeeGee

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy örömömre a Diéta&Fitnesz magazin főszerkesztője megkeresett, hogy lennék-e szíves rendelkezésükre bocsátani a fogyókúrás posztomat (Fogyókúra - Kötelező sorkatonai szolgálat nőknek) további felhasználás és megjelentetés végett. Igenlő válaszom nem volt…..
GeeGee 2009.11.09 15:28:52
@HRita: jaj tudom ez a szegeny Bach Szilvia szerintem mindenki passziv memoriajaban ott lapul. haha de az amugy vicces h a stand uprol a "noietlen" foglalkozas jutott eszedbe .
GeeGee 2009.11.09 15:49:39
@GeeGee: d amugy lehetne jol is csinalni egyebkent :)
„E szép nap reggelén minden jót kívánok, ahová csak nézel, nyíljanak virágok!” A növénykedvelő nő lakása már messziről felismerhető. A panellakások erkélyeinek csúf egyformaságából pompázatos virágaival, életteli zöldjével mintegy vonzza a hamuszürke arcú,…..
GeeGee 2009.11.09 15:39:02
@Frengi: hah mostmar ertem miert ment tonkre a kv automata melletti fikusz a cegnel :D nalunk dolgozol?
Előrebocsátom, hogy szívem szerint nem ezt a címet adtam volna a posztnak. Inkább valami olyasmit, hogy „A női vezetők (az összes/mindegyik/kivétel nélkül), akik/egyenlő/= közveszélyesek. De aztán neadjisten jöttek volna a biztos kezű, öntudatos verdás nők, akik hibátlan…..
Viselkedése ünnepekkor    A kreatív hobbyt űző nő az ünnepek közeledtével érzi igazán elemében magát. Ekkor mutathatja meg, mit is tud valójában. Kreativitása, eredeti gondolkodásmódja szárnyal, és senki sem állíthatja meg. Születésnapok, névnapok alkalmával…..
GeeGee 2009.10.20 13:15:16
@F.house: @Mitya Ivanov:
muhahaha, szavazni is lehet h mennyire remek a honlap! ezek kozul lehet valasztani:

Egyre jobb!!
Jóó
Nagyon jó
Király
Fantasztikus
Mindenkinek ajánlom
A Lehető Legjobb!

ugy latom neki nem kell jarnia a Rexona Onbizalom Akademiara :D
    A kreatív hobbyval rendelkező nőnek már a megjelenésén is látszik, hogy nem sodródik az árral. Ruházata egyedi, eredeti, ötletgazdag. Ügyel rá, hogy csakis olyan ruhadarabokat, kiegészítőket hordjon, melyek biztosan nem jönnek vele szembe az utcán.…..
GeeGee 2009.10.19 10:01:16
@nyílméregbéka:
@El Topo (Sgt. Elias):

muhaha lehet h kozos az anyank es El Topo (Sgt. Elias) az apank? bar ugy tunik tagadja...:)egy mexikoi szappanopera van itt kibontakozoban...
amugy az en anyam is ilyen...
GeeGee 2009.10.19 15:22:26
@Gabica [a legboldogabb]:
uh, meselj :)
Engedtessék meg nekem, hogy utaljak nosferato örökbecsű és überelhetetlen darabjára, a modoros ősanyára. Óriási lépést tett afelé, hogy felismerjük, és mi, nők elkerüljük az ősanyasággal együttjáró becsavarodást, megőrülést. Ugyanakkor a jelenségnek még maradtak…..
Etelka nem akart tudományos-fanatikus antinővé válni, a körülmények tették azzá.Mindig is ő volt az osztály szürke egere, a népszerűtlen lány, akinek tetszési indexe csak szünetekben (Hadd másoljam már le a lecód!) és dolgozatírás előtt/alatt ugrott meg egy kicsit - az…..
GeeGee 2009.09.30 13:15:22
@LEN: szerintem ne legy szomoru.
numero uno az iskola nem vedoburok es a gyerekek igenis kegyetlenek meg a gimis tinedzserek is, Meg kell probalni normalis keretek kozott ehhez alkalmazkodni ha tarsasagra vagysz.
numero duo felnottkent az ember igenis sokat tehet azert, h ne a kornyezete alakitsa olyanna amilyen, hanem valasszon. Ettol erett felnott, h tud es kepes donteni es valtoztatni, akar magan is ha kell. bocs de en nem sajnalom Etelkat. O valasztja h megmarad e benne a tuske, vagy h nevet rajta egyet es igenis belekostol a tortaba mikozben beszol egy humorosat. ENNYI.
Az alaplépések:    Modor Tibi, a Modorosblog kíméletlen pennájú írója, nem mellesleg nagyra becsült kollégám – kinek értékéből vajmi keveset von le, hogy férfi –, valamint Nyelvész Józsi és nosferato szinte már női empátiáról tanúságot téve,…..
GeeGee 2009.09.24 17:13:24
@kleinmeister: @gyz: @Szélfoszlány: @Rosa Rugosa: @Muad\\\'Dib:

worldpeace gyerekek, komolyan. ez egy vicces iras, izlestol fuggoen vagy nagyon vagy kicsit vagy egyaltalan nem. dehat konyorgom GORBE!!!!!! tukor a cime a blognak, megis mit vartatok? ez amugy mar nem az elso alkalom h ujra megfogadom h nem fogok beleolvasni a kommentekbe, mert mindig van par igazsag bajnoka akinek a seggen keresztul megy a egyenlito es megmondja a tutit, ami baromi idegesito, ahelyett h rohogne egyet az egeszen es tovabblepne...
Sorozás (nyilvántartásba vétel, egészségügyi vizsgálat): Mintha mostanában nehezebben szednénk a lépcsőfokokat: szuszogva hörgés, a lélegzetvétel szakaszos, kapkodó. Valószínűleg front van már egy ideje vagy a levegő párás, mindegy, nem értjük. Behívás: 38-as méretű…..
GeeGee 2009.09.22 14:26:29
@félemelet: en is ismerek ilyen parokat
a csaj jokedelyu piknikus anyahajo, tenyleg jo fej DE kivetel nelkul mindegyik nadszalkarcsu volt mikor meg apuka belezugott, csak kesobb lett ilyen, lehet feszegetni h miert de ez teny.
Petra, a huszonöt éves hajadon egy reggel úgy ébred, hogy mindenáron megszerzi magának Ákost, a jóképű és facér, ám eléggé magának való férfit a szomszéd irodából. Talán azért, mert egyre hangosabban hallja biológiai óráját ketyegni, és érzi, hogy ideje volna már…..
    A búcsúzás helyénvaló és szükséges, ha a karancslapujtői nagymamát kísérjük ki a távolsági buszhoz: Jó utat, mama, köszönjük a vájlingnyi férges almát, amit hozott, vigyázzon magára, csókoltatjuk az öreget is! Agyő, majd indulás haza.…..
GeeGee 2009.09.17 17:51:32
@Csórómajszter: csak most bukkantam a kommentek kozott a linkjeitekre. Bakker ezt nem szabad munkahelyen nezegetni! meg csak a masodik post-nal jarok de mar az asztal ala rohogtem magam es ott sikitozom.
    Mi, tündérmeséken szocializált nők ezt már óvodás korban megérezzük. Hogy a Misit a sors is nekünk rendelte. Amikor a délutáni alvás alkalmával a mellettünk lévő kinyitható, tábori ágyon alszik (nekünk persze nem sikerül a felfokozott érzelmi állapot…..
A gyönyörű, minimalista kémiaszertárra hajazó interior az ausztrál gyökerű, mára nemzetközi Aesop drogéria új, Armadale-ben (Ausztrália) nyílt üzletében található. A cím persze fellengzős, hiszen üzlet és stílus is szép számmal akad, de a képek elgondolkodtatóak. (Ha a 21…..
A holland Piet Hein Eek stúdió munkája ez a remekbeszabott, minimalista csocsóasztal, melyet a bádogosszakma művészi manifesztumának is tekinthetünk. Ha Hitler bunkerében bárkinek lett volna kedve játszani, valószínű egy hasonlóan militarista egységen vezette volna le a…..
Egy fiatal magyar designer, Tárnok Zsolt jegyzi az egyedi járművek építésével foglalkozó, olasz Faralli & Mazzanti új sportkupéjának formatervét. A Vulca S névre hallgató, látványos járgányból összesen tíz darabot gyárt a cég, melyek 75 és 100 millió forint közötti…..
Élettelen szövet fémvázon, amely az emberi test anatómiájára épül. A Ruby névre hallgató hintaszék háttámlán található nyolc párna a hasi izomcsoportokat, míg az ülőlap két párnája a comb izomcsoportjait jeleníti meg. Az űrdesign mellett Pouyan Mokhtarani…..
GeeGee 2009.03.13 15:19:44
@Dirty: aaaaah erre en akartam eloszor kommentet irni :P "velejéig gonosz üldögélés" ez legalabb olyan jo mint maga a szek, ha nem jobb :D
A fent és hajtás után látható képeken a londoni Miller Creative design és brand tanácsadó cég munkái láthatók. A társaság prémium kategóriás brandek fejlesztésére, azok arculatának, termékeik csomagolásának tervezésére szakosodott. Portfóliójánk jelentős részét így…..
A napokban nagy felháborodást váltott ki Írországban és Angliában, hogy a virtuális szexjátékok talán legaberráltabb és legbrutálisabb változata, a Rapelay a szigetországban is elérhetővé vált az Amazon.com jóvoltából. A kizárólag japán piacra szánt termék európai…..
GeeGee 2009.02.20 08:30:05
A Dehio+Martens kéttagú designer társaság nem szarozott sokat a keresztény érzelmekkel, de gondolom azzal sem foglalkoztak nagyon, hogy milyen értelmezési mezőket nyit meg, ha valaki frissen vasalt inget, vagy sapkát húz a Megváltó sziluettjére. A testtartás adott, az ötlet rendben…..