Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadMod

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
A két évvel ezelőtti budapesti fellépésük után, a Nine Inch Nails idén újra hazánkba érkezik, ráadásul most nem is fesztiválfellépésre, hiszen az adatok szerint a Syma csarnokban teszik tiszteletüket Trent Reznorék július 24-én. Jelenleg az ipari rock atyaúristene éppen…..
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..
MadMod 2009.04.21 11:43:00
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
A Tv2 most szinte biztosra ment, már ha a bukásra hajt: lemásolják ugyanis a Hole in the Wall című legendásan idóta embertetrisz licenszét, és celebekkel tömik majd meg. Ha minden igaz, és még a Blikk is.   Hogy mi az az embertetrisz? A műsor egyébként Japánból indult…..