Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlaMachine85

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Időről időre robbannak ki olyan ügyek, melyeket lelkes, vagy inkább túlbuzgó állatvédő szervezetek váltanak ki. Ezek a szervezetek a rendkívül hatékony kommunikációjukkal, olyan gazdasági károkat képesek okozni, hogy az szinte elképzelhetetlen. Mindenki emlékszik még a…..
A filmek általában megpróbálják az adott korra jellemző használati tárgyakat bemutatni. Ennek köszönhetően a  történetekben a szokványos szobaberendezések mellett megtalálhatóak a korszakra jellemző hangtechnikai eszközök is. A klasszikus készülékektől kezdve (orsós magnók, lemezjátszók) a…..
Go Home Productions - Virgin O'Riley [mp3] Madonna - Like A Virgin The Who - Baba O'Rileya visszavonult mashup producerek előbb utóbb újra aktívak lesznek :)2010-ben ez már a második GHP mashup és jön még több isjuhéjjjjjjjj :)..
Wax Audio - Whole Lotta Sabbath [mp3] Led Zeppelin - Whole Lotta Love Black Sabbath - War PigsWax Audio készített egy pompás videót a 2007-es klasszikus mashupjáhozez a klipp maga a rocktörténelem..
MedIQ McHotDog és KiwiBurger 2010.08.17 09:30:57
Ez itt nem a reklám helye, de érdemes megnézni, a világ más tájain milyen menüket, ételeket volt kénytelen bevezetni a McDonald's. A Power of Data Visualization blog mutatta be az alábbi képet, melyről csak néhány példát emeltem ki:McHotDog: reggeli ÁzsiábanMcSpaghetti: vacsorára…..
BlaMachine85 2010.08.17 23:58:15
@báró Leopold:

Gyula főterén a hamburger bárban pl. a ketchup is és az Erős Pista is ingyen van a krumpli mellé.
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
BlaMachine85 2010.07.27 11:50:33
@Csabajazz: Rakd tele a facebookot olyan képekkel, amin te meg a bicklid vagytok. Valamekkora bizonyító ereje biztos van.
Itt a legújabb családtagja a high-end luxus hangszóróknak, mely az Arcadian Audio 10 évet felölelő, kompromisszumokat nem ismerő megfeszített munkájának gyümölcse. A Pnoe-t úgy tervezték meg, hogy a kürt alakú hangszóróban megszólaló zene az ívelt belső kialakításának…..
A plüss szerveket sokan ismerjük már, de az I Heart Guts olyat poszterekkel állt elő, melyek közül néhány speciális szemszögből mutatja be a különböző egészségügyi témákat gyermekek számára.Van például gyerekek számára készült, minden szerv működését szemléletesen…..
BlaMachine85 2010.07.05 10:37:35
Nagyon ütős cím, csak éppen hogy semmi durva nincs a poszteren. Fényképezve talán jobb volna?

Itt olvashatók a kis szövegdobozok is:

www.gliffy.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/menstrual-cycle-iheartguts2.jpg

Na jó, gyerekeknek a "by golly, you're knocked up" lehet, hogy kicsit erős.

Maga a kezdeményezés és a kivitelezés nagy része azonban dícséretes.