Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paavo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
CORVINULL TUF 2009.01.12 22:21:03
Az oktatás kritikán aluli Minden évben elkeseredetten számolnak be róla, milyen kevés hallgató látogatja az előadásokat, persze arra nem gondolnak, hogy esetleg bennük van a hiba. Természetesen tisztelet a kivételnek. Mivel egy másik egyetemen is hallgató vagyok, van…..
paavo 2009.02.13 09:44:06
Először is a TUFos témához:
Az jogos szerintem is, hogy nem szóltak előre. Viszont a többivel maximálisan egyetértek. Mi az, hogy a tárgyfelvételnél még nem tudtátok, hogy életbe fog lépni a szabályozás?? Úgy vettétek fel a tárgyaitokat, hogy már szeptemberben tudtátok, hogy ezt meg ezt nem fogjátok teljesíteni? Vagy komolyan nem értem... Így legalább tényleg meggondolják 2x az emberek, hogy felvesznek-e egy tárgyat. És igen ezen az egyetemen is illik teljesíteni a tárgyakat... Az, meg hogy valaki nem tudja kifizetni: egyszerű, tanulni kell és teljesíteni a tárgyakat, szerintem nem lehetetlen egyiket sem ezen az egyetemen.

Másodszor a "Szar a Közgáz..." témához:
Komolyan nem értelek Titeket... Most mondhatnám, hogy a többi még ezt sem közelíti meg, de akkor jönne az, hogy ha a többi szar, attól nekünk még nem kell (jogosan), de nem mondom, mert abszolút nem igaz. Én most vagyok 3.éves G-karon, de eddig kb 2-3 tárgyra mondanám azt, hogy szar volt és a tanár is kritikán aluli volt, a többivel meg voltam elégedve, sőt voltak szép számmal amiket nagyon élveztem.. A másik meg, hogy ez az egyetem szerintem annyi lehetőséget kínál, mint semelyik más az országban. Itt van a legtöbb diákszervezet, szakkoli, amikbe ha belép az ember, netán még vezetőségi pozíciót is betölt, szerintem messze többet ér, mint akármilyen képzés vagy tantárgy... Aztán épp amiatt, hogy nem kell megszakadni az órára járásban és a tanulásban, van ideje mindenkinek elmenni dolgozni.. Arról már ne is beszéljünk, hogy ki lehet menni egy félévre Erasmusra, sőt ott van a CEMS program, amit ha valaki elvégez, akkor kb kapkodni fognak a cégek utána.. Én életem legjobb 2,5 évét töltöttem eddig itt, és biztos hogy ide jönnék újra, ha lehetne választani megint... Ki kellene nyitni a szemünket..