Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barceo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtam meg, hogy a Hold utcai csarnok jellemtelen szatócsasszonya a sietségemet kihasználva 1800-1900 forintért extra szűz olívaként passzolt el nekem egy 25 százalék névadó terméket és 75 százalék napraforgó-olajat tartalmazó alantas keveréket. Olvasónk anyja az Auchnban…..
Elég volt a paraszt vendégekből, mondta magában a Grill-land pultosa, aztán piros őrleménnyel állt bosszút, amiért a tenyérbemászó kuncsaft az egyik gombócra kevesebb tejfölt meg több cukrot kért, a másikra meg pont fordítva. Ki tudja, talán egy új alapétel születésének…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
barceo 2007.08.17 14:11:19
Nekem is van friss upc sztorim:
(sikeres ember így már nem lehetek)

Klf okok miatt nekünk pár évig minimál csomagunk volt. Most július közepén jött egy levél a upc-től, hogy aug. végén megszűnik a minimál lesz helyette akármi + ez+az és aug akárhanyadikáig jelezzük telefonon vagy írásban, hogy helyette melyik díjcsomagra váltunk, ellenkező esetben megszűnik az előfizetés.
Mivel éppen nyaralni készültünk, nehogy hazaérkezéskor elfelejtsük a dolgot, szépen felhívtuk az Üfsz-t és - a levelükre való hivatkozással! - jeleztük, hogy a családi díjcsomagot fogjuk kérni a minimál megszűntével.

A nyaralásból hazatérve a upc kedves sárga csekkje mosolygott ránk a levélszekrényből, amelyben szépen kiszámlázták augusztusra a családi díjcsomagot, sőt nem csak augusztusra hanem júliusra is egy töredék összeget.

Telefon az Üfsz-nek: mi van? Üfsz mondja, hogy mi július 18-án telefonáltunk (ez lehet) és július 20-tól kértük az átállást, amit ők teljesítettek is. Mondok, ácsi: nem kértük júliustól, mivel nyaralni készültünk aug. közepéig és nem kívántuk a lakásban (átmenetileg)tartózkodó porcicákat a kábeltévézés örömeiben részesíteni.
Mire Üfsz aszongya, hogy de akkor is fizessük be (~7000 Ft), és majd akkor ők visszakeresik az eredeti beszélgetést és ha igazunk van, majd jóváírják. Mondok, eszemben sincs befizetni, hiszen júliusban fizettem be a minimál csomagot októberig előre.
Ez is megér egy misét: amikor már tudják, hogy nem lesz minimál csomag - hiszen levelet is küldenek róla -, vajh miért szedik be az árát októberig?

Pillanatnyilag itt tartunk. Ajánlott levélben ma elment a számlareklamáció a kedves kis cégnek.
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
Ha azt hisszük, hogy a Gálvölgyi az utóbbi pár évben vesztette el valahol útközben a humorérzékét, akkor nagyot tévedünk. Nézzünk meg egy régi videót a Van benne valamiről: Vágó úr, móka és kacagás. Aztán pislantsunk bele a Meglepő és mulatságos paródiájába a '90-es…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..
barceo 2007.07.16 15:55:55
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
Nem mintha a MÁV-nál sokkal rózsásabb lenne a helyzet, de ezúttal egy volánbuszos szolgálati hasznosinfó következik. Enyhén paranoiás naivügyfelünk, István mindenkiben a gonosz manót látta, amikor kiderült, hogy július 1-jétől a buszokon már nem lehet jegyet venni, csak a…..
Perverz lehet Imre, mert az alant vázolt sztori után vissza akar menni ugyanabba a szervízbe. Hát mi lazák vagyunk, mint az egyszeri kormánykommunikátor tőkeemelés közben, de ilyet azért nem mernénk megtenni. A sztori egy IBM laptop, illetve annak a javíttatása körül forog,…..
barceo 2007.07.06 13:40:44
Aki az Interspar előtti grillcsirkésnél vásárol, szaglásszon, mint Semjén Zsolt a dancehallfesztiválon. Vagy úgy jár, mint gerard, akinél létra volt, ezért rohadt csirkét vett. Büdös részletek a hajtás után. Kedves Homár! Igen gyakran tévedek be a blogotokra, és gyakran…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Egy olvasónk szerint a telefontartozások nem 5, hanem mindössze egy évig hajthatók be az ügyfeleken. Ezt a Homár túl szépnek tartja, hogy igaz legyen. Legfőképpen azért, mert még mindig érkeznek bejelentések több éve megszüntetett előfizetések után "maradt"…..
 A Zugügyvédhez egy klasszikus szomszédjogi eset érkezett, amelyet látszólag jól kezelnek a vonatkozó jogszabályok, de mégis. A történet klasszikus példája a joggal való visszaélésnek, amelyet sajnos többnyire a hatóságok és a bíróságok szentesítenek. Kedves Zugügyvéd…..
Még így ez elején verjük le a tudat cölöpjeit a bíborvörös értelmezési horizont alatt elterülő fogalmi mezőre. Bochkor Gábor egy hülye. Pontosítsunk! Bochkor Gáborból hülye poénok szakadnak ki egyfolytában. Pontosítsunk! Bochkor Gábor abból él, hogy hülye poénokat izzad…..
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..