Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bepp0

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Az abortusz ellen 2013.10.19 11:00:18
Alább a művi terhességmegszakítás kapcsán azt az álláspontot igyekszem kifejteni, hogy az alapesetben erkölcsileg védhetetlen -- nem azt, hogy jogilag nem kellene védeni. Az erkölcs és a jog eltérő szempontjai ebben a nagyon nehéz kérdésben nagyon élesen mutatkoznak meg: mivel…..
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
Életművükhöz méltó helyre kerülhetnek a magyar költők-írók szobrai a jelenlegi esetleges közterületekről.A Kossuth téri József Attila-szobor sincs közvetlenül a Duna-parton, így áthelyezése csak megközelíthetőségét javítaná. Felmerült még, hogy Balatonszárszón a 2.…..
Bepp0 2011.11.17 14:44:36
Vajda János mellszobra ( www.szoborlap.hu/5003_vajda_janos_mellszobra_val_hollo_barnabas_1908.html ) mehetne a Mont Blanc csúcsára, és egy Berzsenyi szobor elkelne a mélytengeri hőforrásoknál ( www.netambulancia.hu/tenger+melyi+hoforras)
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Bepp0 2011.09.20 15:23:12
@janper:
Bocs de nem értem az összefüggést, megmagyaráznád?
A tanárok és ápolók munkája lenne a felesleges gödörásás/betemetés?
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Azért szerencsére a mainstream szocialista média nem sokat szöszöl az adatokkal. Szorgosan biztatja az LMP jelöltjeit a visszalépésre az MSzP javára.Az LMP visszalépése leginkább Budapesten fölvethető, ahol az MSzP átlagosan kb. kétszer annyi szavazatot kapott, mint az LMP. Azt is…..
Bepp0 2010.04.14 19:22:37
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..