Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malyer

22 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces bejelentés érkezett Lauda bácsi légitársaságától, a FlyNikitől: több egyéb útvonal mellett beindítják a világ legrövidebb nemzetközi menetrend szerinti repülőjáratát. A pozsonyi és a bécsi reptér nagyjából 50 kilométerre van egymástól, a repülési idő elvileg…..
malyer 2014.12.09 14:10:38
@Lefty Rosenthal: inkább 4000 méter... 4000 ft-en még sem oxigénre sem túlnyomásos kabinra nincs szükség.
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
malyer 2012.10.26 09:33:17
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
képhatás Benny a kukikirály 2012.05.02 12:23:00
malyer 2012.05.08 14:46:39
Ahogy közeledünk a Karácsonyhoz egyre többször lesem az időjárás jelentéseket, hogy mikor érkezik meg az általam - és ezzel talán nem vagyok egyedül -annyira várt havazás. A hét közepén végre azt prognosztizálta e két legismertebb magyar időjárásportál, hogy szombaton…..
Kihirdetésre került a Wikimédia Magyarország és az Indafotó WikiLovesMonuments fotópályázatának végeredménye. A Wikimedia, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és a spottr.hu küldötteiből álló zsűrinek több, esetenként egymásnak ellentmondó szempontok alapján kellett…..
malyer 2011.12.06 11:58:41
Most, hogy kvázi peti lettem, gondoltam életemben először ellátogatok a híres-neves Vörösmarty téri Karácsonyi Vásárba. Titkon azt reméltem, hogy ha már az időjárás nem is, a vásári forgatag, a forralt bor illat és az esti fények talán hoznak valami télies, andventes…..
..
A minap összeállítottam egy listát, hogy miken kell még keresztül mennem, hogy elmondhassam magamról, hogy igazi pesti lettem. Mire összeszedtem az egyes pontokat, néhány már teljesült is:)Megveszem az első BKV bérletem - TELJESÍTVEUtazok a Kombínóval - TELJESÍTVEMegnézem a…..
A meteorológiai szolgálat jelentése szerint esős napok következnek, gondoltam ezen jeles esemény alkalmából közzéteszem 10 kedvenc befordítós zenémet, melyek kivállóan hozzák az őszi szomorkás hangulatot:) 1. The Perfect Name - Város 2. The Perfect Name - Hello 3. Stereophonics…..
Hát hol is kezdjem... Először is üdv mindenkinek, tudom már kicsit régen jelentkeztem, de mióta melózok, megint napi 9 órát a gép előtt ülök, így meló után már semmi kedvem ismét a monitor elé ülni. Éppen ezért jelen írásomat sem fogom túl bő lére ereszteni, talán majd…..
Hát megtörtént. Ami pár hónapja még csak távoli álomnak tűnt az most valóra vált. Három hónap keresgélés, 38 elküldött önéletrajz, 30 visszajelzés, 4 tesztmunka, 18 interjú után hétfőn lezárult az álláskeresés.Vasárnap még úgy tűnt elég kemény hét elé nézek…..
Szepi goes to Budapest Képek 2011.08.18 12:47:00
..
Még egy teszt feladathoz készült a következő nagyon mini keretrendszer, melynek fő tulajdonságai a következők:MVC minta megvalósításaObjektum-orientált programozás támogatásaURL routingSzóval semmi extra mégis nagyon hasznos lehet kis projekteknél, ahol nem feltétlen van…..
És még mondja valaki, hogy az álláskeresés nem mókás dolog?! A mai napon bukkantam az alábbi gyöngyszemre, egy kétségbe esett sorstársra, aki szintén próbálja megtalálni a helyét munkaerőpiac kegyetlen világában, igaz nem biztos hogy a legmegfelelőbb ajtókon kopogtat... Szóval…..
Holnap ismét egy új hét kezdődik, ennek megfelelően új interjúk várnak rám. A változatosság kedvéért, most nem csak a cég, hanem a helyszín is változik, hiszen szerdán Budapest helyett, Szegedet veszem célba és ott mérettetem meg magam. Nyilván nem lesznek olyan kecsegtetőek…..
Tudom régen jelentkeztem már, de túl sok dolog nem történt az elmúlt pár hétben. Ismét túl vagyok pár interjún, újabb tapasztalatokkal gazdagodtam, de munkahelyem még mindig nincs, igaz lassan rutinos interjúalannyá válok. Mai posztomban megpróbálom csokorba foglalni eddigi…..
Új hét, új lehetőség! Holnap két órakor a Ciprus utcában lesz randevúm egy céggel, remélem ezúttal nem csak az előjátékig jutunk, hanem konkrét fejlemények is lesznek. Nagyon kéne már valami mert a seggem igencsak kilóg a gatyából... A holnapi utazás nagyjából elviszi az…..
Ma voltam a munkaügyicsöcspontban, lejárt a három hónap, megszüntették a támogatást. Az ügyintéző hölgy még mielőtt ismét kirúgott volna a rendszerből, még utoljára, szerintem életében először ránézett a központ ajánlataira és felfedezett egy állásajánlatot, ami a…..
Hát igen, elérkeztünk ehhez a naphoz is... Eltelt az a három hónap, amelyre - hiperkorrekt 4 órás bejelentésemnek köszönhetően - a RENDSZER nagy kegyesen megítélt kőkemény 24.000 jómagyar pengőforintnyi álláskeresési támogatást. Mondanom se kell mekkora dőzsölés ment ebből…..
És ismét elérkeztünk egy pesti út és egy állásinterjú előestéjéhez. Nem tagadom, nagy várakozásokkal tekintek a holnapi nap elé, hiszen ennél a cégnél ez már felvételi folyamat harmadik lépcsője lesz. Nagyjából az a sejtésem, hogy itt már nagy meglepetések nem fognak…..
Szepi goes to Budapest Uborkaszezon 2011.06.20 12:01:00
Elég régen jelentkeztem már új bejegyzéssel, ennek legfőbb oka, hogy minden valószínűség szerint a munkaerőpiacon is beköszöntött az uborkaszezon. Egyre kevesebb álláshirdetés jelenik meg, így megszűnt az eddigi pörgés. Jelenleg egy tesztmunkám van függőben, valamint 3…..
Megvolt a nagy tesztnap, hazaértem. Igazából már 4 körül itthon voltam, de csak most jutottam el addig, hogy gép elé üljek. Mit is mondhatnék, fárasztó napom volt. Úgy terveztem, hogy még ma este megírom az élménybeszámolót, de rájöttem nincs elég energiám hozzá, ezért -…..
malyer 2011.06.09 01:11:22
@blue.: megoldva mester
malyer 2011.06.09 11:17:56
@blue.: jajjj de kekeckedő olvasó kend... Túl nagy a monitorod, le kell belőle fűrészelni, vagy lentebb kell venni a felbontást :D
Lustaságom úgy hozta hogy most három postot is összegyúrhatok, melyek mind különálló részek, mégis együtt egy történetet adnak ki. Kezdjük hát az elejével, ami egy múlthét csütörtöki írás lett volna: Június 2, Četvrtak (csütörtök): Fáradtan kelek, egész este alig…..