Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerot

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megemlékezés a Don-kanyarban elesettekről: 2010. január 17. vasárnap, 13:37 A DONI KATASZTRÓFA 67. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL MEGEMLÉKEZÉST TARTOTTUNK 2010. JANUÁR 17-ÉN 15. ÓRAKOR A MISKOLCI HŐSÖK TEMETŐJÉBEN.Bővebben.....
Lakossági fórum Szerencsen 2010. január 07. csütörtök, 07:18 2010. február 13-án szombaton 19 órai kezdettel lakossági fórumot tart a Jobbik Szerencsen a Rákóczi vár színháztermében. Előadó: Szegedi Csanád EP képviselő, a Jobbik országos…..
Letölthető a Jobbik választási programja 2010. január 16. szombat, 19:49 A 2010-es országgyűlési választásra a Jobbik mutatja be elsőként a programját, melyet a párt mai kampánykezdetével hoz nyilvánosságra. Már a dokumentum címe – Radikális változás – is…..
Sárdobáló Betiltani 2009.07.07 10:00:00
Az Index tegnap alapos cikket közölt a gyülekezési törvényről és a szombati tüntetés betiltásáról. Ebben felsorolja, hogy a Rendőrség milyen indokok miatt nem "vette tudomásul" a bejelentett tüntetést három helyszínen sem. Az indokok nyilvánvalóan légbőlkapottak -…..
Itt egy másik videó. Azért vitték be mert vizet próbált bejuttatni a tüntetőknek?Azért itt az intézkedő rendőrök, már nagyon túlbuzgóan végezték a "munkájukat"!Más dolog parancsra megverni valakit és más dolog, ha önszorgalomból csinálja…..
....érettségi tételek, érettségi feladatok, érettségi 2009, érettségi feladatsorok, érettségi pontszámítás, érettségi követelmények, érettségi jelentkezés... Kiszivárgott!A 2009-ES - EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI:  1. Sztojka család…..
Micsoda nap! Kolompár Orbán feladta fél éves hallgatását, és végre ma megszólalt!  "Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a…..
Ja és a sajtószabadságot is semmibe veszik...Kábé ennyi a ma este összegzése!A kereskedelmi tévék főbb hírei a kistapírról szólnak, miközben ezrek tüntetnek a Gyurcsány főgoj újabb kirohanása ellen. A kormányfő bojkottot hirdet a Magyar Hírlap ellen, csak mert egy neki nem…..
Hát, pedig már kezdtem reménykedni, hogy az népi-igazságérzet álltal megálmodott 300 volt deszantos beépítette a feka kigyúrt testét egy társasház beton alapzatába.Erre most előkerül... :(Mindegy, valószínűleg ki fog derülni, hogy ő ott se volt, vagy ha igen, akkor is csak…..
Minden nap sokkol valami hír!Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül!Az emberek igazságérzetét olyan szélsőségesen megerőszakolják manapság, hogy idővel semmin nem fogunk megbotránkozni. Egyszerűen megszokjuk, hogy ilyen a világ :(Felszinen tartanak egy-két esetet ideig óráig a…..