Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afterdark

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
afterdark 2007.03.21 21:40:14
tudom, hogy wiwet nem szeretjük itt, előre is elnézést mindenkitől akinek nincs, de ez gyönyörű:
www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?page=0&topicID=3177781
Annak aki nem fér hozzá, ez egy fórum, amit látszólag h. józsef (hajó-milyen fura nick) indított, és egy "csodálatos" tanulási képességfejlesztő módszerről/könyvről ír. Meg arról hogy megosztja bárkivel aki kíváncsi. h. józsef (innentől h.j) adatlapja máskülönben majdnem biankó, az egyetlen konkrétum: meghívót küldte:gy. attila ati.
A fenti fórumon főleg gy. attila ati (továbbiakban gy.a) viszi a szót, nagyjából minden második komment az övé, és folyamatosan örömködik, hogy milyen csodálatos ez a módszer, őmeg milyen boldog ettől, hogy használja. Aztán amikor valaki rákérdez hogy szci-e hirtelen megjelenik h.j és cáfol, ő nem az, asse tudja az mi. Két (kettő) percre rá gy.a laza oldallépéssel kerüli ki a választ:
"Kiváncsi vagyok, hogy miért kerül be erre a topikra állandóan a Szcientológia, mint kérdés? Itt a tanulásról van szó, hogy ilyen egyszerűen is lehet tanulni."
Jönnek még az ilyen fordulatok, hogy "Hej Lenke Lenke..." később nem áttallja leírni hogy "ugyan ugyan". Később aztán elrontja, h.j gy.a stílusában nyomul és viszont, később már nem is kinlódik azzal, hogy bejelentkezzen hj-ként, simán átveszi az uralmat. Persze ez nem az ő topikja nem őt kérdezték, (valamiért mégis folyamatosan osztja az észt) az ő adatlapja viszont kitöltött, képek is vannak. Ahogy a remalom.blog.hu/ -n írják, kék ing, nyakkendő, el se lehet téveszteni.
kepfeltoltes.hu/view/070321/458039370ez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
onnan pedig egy lépés ez.
www.hubbardcollege.hu/?
vannak persze más kommentelők, szemináriumokra (pénzé) hívják fel a figyelmet, szintén örömködnek, közös jellemzőjük gy.a aki a meghívót küldte.
Naná, hogy semmi köze a szci-hez, hát ez csak egy tanulási módszer. Ja, tartozik hozzá tréning is. De nemám csak úgy odaadják keményen csengetni is kell. De ez a fórumon csak apránként derül ki, egyébként meg "keress meg, és segítek".
Kérdés, miért kell erre külön wiw felhasználót kitalálni, ha utána a saját nevén irkál.