Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dvorcsak.

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
dvorcsak. 2007.06.02 13:16:02
dvorcsak. 2007.06.04 11:49:59
nos, en probaltam feszegetni, hogy mi a szci, es mi a celja.

erre sehol nem kaptam valaszt, illetve mindenhol ugyanazt, egy linket, a mia.szci.org vagy milyen oldalon.

aztan tovabbi feszegetesemre, hogy miert mindenki csak ezt tudja kantalni, megkapam a korrekt valaszt:
mert csak ezt lehet mondani.

"A Dianetikában és a Szcientológiában semmi sem igaz számodra, ha csak Te meg nem figyelted, és úgy igaz, ahogy Te figyelted meg. Ez minden!".
L. Ron Hubbard

szoval ez mindaddig igaz, mig azt mondod amit kell. mert nem mondhatsz mast. LRH amit mondott, az ugy van, azt kell mondani, elterni nem lehet.
nesze neked sajat tapasztalas

kerdem en, ha minde csak akkor igaz a szciben, ha en magam megtapasztaltam, es csak ugy igaz, ahogy en magam megtapasztaltam, akkor miert kell azt gondolnom elore, hogy jok azok, amiket el fogok erni?
miert akarnak a szci-k clear-ek lenni? mert megtapasztaltak maguk (akkor mar clear-ek), vagy mert azt mondjak nekik, hogy az jo? Mert akkor nem a sajat tapasztalatuk alapjan akarjak, hanem mase alapjan.

vagy azt tapasztalom, hogy eddig jo volt nekem, ezert feltetelezem, hogy tovabbra is jo lesz nekem? vagy hogy is van?

Bús Zsolt:
termesetesen varjuk a sajat tapasztalataidat, hisz nyilvan minden megnyilatkozasod a sajat tapasztalataid alapjan van.

"Az emberek tudásának nagy része, igen nagy része közleményre épül. Közleményre, amit közöltek vele. Újság, szóbeszéd, hallomás útján, ... .
A tudásának kis része igen kis része az, amit saját maga figyelt meg. Utána járt, kipróbálta, ... ."
A szcik tudasa meg LRH szavaira epul. Mert nem epulhet masra.
Van a BBC-nek egy nagyon jó kis oknyomozó műsora, a Panorama, melynek legutóbbi adásában egy John Sweeney nevű riporter a szcientológusok után eredt, és megpróbálta kideríteni, hogy az utóbbi években változott-e az "egyház" vagy sem, és ha igen, akkor normálisabbak…..
dvorcsak. 2007.05.16 14:03:38
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Rémálom blog Javaslatok? 2007.04.25 20:05:00
Na akkor Transzi mester javaslata szerint íme egy szekció, ahol javaslatokat lehet tenni. Nagyjából mindenki tisztában van az események alakulásával, a pillanatnyi helyzettel. Akkor most hogyan tovább? Mit gondoltok? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már megvan a magam kis…..
Rémálom blog kérdések... 2007.04.09 20:30:00
Már három hete, hogy Koppenhágában voltunk. Azóta egyszer sikerült beszélni a fiamnak M-el, akkor is csak pár percet. A lány azt mondta, hogy amíg a fiam nem rendezi a helyzetét az egyházzal, addig nincs miről beszélniük. És letette a telefont. Azóta nem elérhető. Sem…..
Rémálom blog Koppenhága 2. 2007.03.20 08:38:00
Egy kis adalék: három helyszínt néztünk meg, ahol laknak, dolgoznak, tanulnak. Mindhárom a belvárosban van, a szállástól különböző irányokban, gyalog kb. 20 percnyi távolságra van az org, és a New Era könyvkiadó. Az org olyan, mint nálunk az Erzsébet körúti, hatalmas…..
dvorcsak. 2007.03.23 13:46:21