Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Expected

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főbb változások: Határozatlan állapot a HTMLInputElement.indeterminate és a checkboxok részére. EventSource engedélyezve a Web Workers részére. Változások listája (Desktop): DSK-292114 Hibernációból való visszatérés után fülsáv újrarajzolási…..
Változások listája (Desktop): DSK-336495 (Összeomlás amikor napokig nem volt elindítva az Opera és az automatikus frissítés készen állt) DSK-336947 (Mikor címsávba helyeztük a fókuszt a legördülő menü mindig lenyílt) DSK-332333 (Unite Home alkalmazás nem töltődött le,…..
Változások listája (opera:config): [Opera Account]+OAuth access token URI+OAuth Consumer Key+OAuth Consumer Secret[Opera Sync]+Sync Client State Password Manager+Sync Password Manager[User Prefs]+Auto Mail Panel Toggle+Number Of Speed Dial Columns+Speed Dial Zoom Level Változások listája…..
Az utóbbi időszakban szokássá vált, hogy a "pénteki" előzetesek már egy nappal korábban megjelennek. Csütörtök lévén elérkezett tehát az idő egy javított verzióra. Mivel a 10.10 megjelenéséig már nem lehet sok idő hátra, nem véletlen, hogy ismét a stabilitás növelésére…..
Expected 2009.11.12 07:44:21
Lehet valamit eltekergettem, de nem tudom a www.aimp.ru oldalt behozni operával. Az explorer az arcomba vágja, de operával csak hálózati hibát ír ki. Az index oldala azonnal jön mindegyikkel. Valaki mondjon valami jó tanácsot.
Köszi.
A mai napon az Opera egy némiképp váratlan termékbejelentéssel szolgált. Nem sokkal azt követően, hogy bemutatták az Opera Mini 5-ös verziójának publikus előzetesét, illetve megjelentették az asztali 10-es verziót, immár elérhetővé vált az Opera Mobile 10-es kiadása is.…..
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Green Lizard jóvoltából, akinek ezúton is…..
Magyar Opera Release party 2009.09.04 10:45:00
Tegnap este sikeresen megtartottuk az első hazai Opera release party-t, ami végig nagyon jó hangulatban telt. Végül hatan jöttünk össze, akik között még egy firefoxos is volt (neki üzenem, hogy a Firefox az tényleg a vörös panda neve), úgyhogy akár még „ökumenikusnak” is…..
Magyar Opera Szorgos munka (b1491) 2009.05.08 18:28:00
Eltelt újabb két hét a legutóbbi előzetes óta, itt volt tehát az ideje annak, hogy a fejlesztők számot adjanak az azóta végzett munkájukról. Számot is adtak, egész konkrétan az 1491-est. Merthogy ez a mai előzetes összeállítási száma. A Desktop Team bejegyzése már az új…..
Az Opera éppen nyolc évvel ezelőtt, elsőként vezette be a böngészőben az azóta igen elterjedt egérmozdulatokat, amelyekkel jelentősen fel lehetett gyorsítani a böngészést. Kicsivel később, 2005-ben építették be a hangvezérlést, ezután a Nintendoval közösen a Wiimote…..
Hosszabb kihagyás után ismét jelentkeztek a fejlesztők egy új előzetessel, a legutóbbi újévi után most a Valentin napi rendkívüli kiadásnak örülhetünk (remélem, nem a húsvéti lesz a következő). A változásokban vannak jó és rossz hírek is, lehet válogatni. Gyors…..