Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lépegető eszkavátor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
lépegető eszkavátor 2010.06.13 17:25:08
Kedves Tóta W. Árpád!

Még blogra soha nem írtam kommentet, de a te cikked meginsipirált. Előljáróban: én egy ilyen szarrágó vagyok: szerintem fontos az, hogy egykoron a magyar nemzet tagjainak nagy része újból egy határon belül éljen s véleményem szerint a kapitalizmus nem egy álom. Tudom mi a véleményed: bunkó nacionalista, '19. századi megoldásokkal' (mint ahogy az indexen írták...).

Azt még megértem, hogy örül a Hídnak. Olyan jó internacionalista, olyan szép liberális, bár valljuk meg sokszorta több pénzük volt a kampányra - főleg kormányközeli vállalkozók részéről. Az már csak a röhej kategóriájába esik amikor egyes szlovák autó buszok egyik oldaláról Bugár, másik oldaláról Slota plakátja nézett le. Nah meg a cigányszavazatokat se feledjük...

Oké, oké nagy öröm. De hogy az öröm, hogy - idézem - "egy Bokros-Kóka-Bajnai hibrid, amely megőrizte mindegyikük bölcsességét". Ez aztán nagy öröm, valóban. Még egy pióca neoliberális párt Közép-Európában. Merthogy milyen jó is az! De nem?! Jó ha a kórháztól a vízig minden a magán kezében van, aki bármikor packázik az emberrel. Jó, ha Pozsonyban identitászavaros biszexuális franciák vonaglanak - ajánlom a hírtvs Célpont ezen riportját - valóban ez a jövő. S azt kell mondanom - hogy sajnos igen.

De nem gond - majd a rómaiak sorásra jutunk. Ugyanis ha az ember megfigyeli történelmét ezen birodalomnak - liberális: mit nyámnyog ez össze-vissza mindenféle ókorról... - ugyanez: hatalma csúcsán, erkölcsei alján. És mi lett vele? Nem a kereszténységre, nem a barbárokra utalok, hanem hogy a saját deviáns viselkedésük miatt kihalt a római elit. S ma jobb? Jobb az európai ember tenyészállattá sínylett bedrogozott középiskolás kurváit nézni a péntek esti főutcákon? Jobb a nyugat-európai országokat elözönlő négerek áradata?

Biztos jobb. Meg az is jobb, hogy ezen kedves embereknek csak a gazdaság a lényeg. Jah, hogy én szocialista vagyok... meglehet! Hát ezekkel szemben igen. Ugyanis az, hogy az ember másodlagos szempont a gazdsággal szemben. Jah, hogy nem vagyok elég modern.. Hát akkor korszerűtlen vagyok! Nietzsche is ki merte jelenteni, kijelentem én is!

Szóval ennek a 12% lehet örülni...

Egyébként... nem lepődnek meg, ha ezen párt mögött is megjelenne egy amerikai nagykövet, mint a magyarországi kedves LMP-nél. Nah és ekkor lehetne elgondolkodni, hogy ez szabadság vagy csak helytartóság...

Nah, én csak ennyi fasizmust akartam itt leírni, ha nem is a loegjobb ékesszólással.

Arról szólva, meg, hogy ki-kinek a szarát csókolgatja akkor, amikor a magyar államot leköpik utána meg egy pofont is kér... Hát lehet hogy elkéne a Felvidékre az 1920 karácsonyának Prónay vonata...