Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahoney

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
Jót mosolyogtam anno Hanta írásán, csak annyit tennék hozzá, hogy a mi sulink oly kulturált volt, hogy krétára nem is volt szükség, alapból fel voltak festve a tengópálya vonalai. Ugyanakkor szerintem érdemes még megemlíteni az Egyérintő egyik, önálló diszciplínává…..
Broyles végre rászánta magát, és az előző rész végén Dr. Boone-tól szerzett információk alapján megalakítja a nyomozócsoportot, ami a ZFT-t, konkrétabban a ZFT és William Bell közötti kapcsolatot fogja felderíteni. Charlie most már joggal pattoghat, ő lett az osztag vezetője…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..