Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asberoth

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Pár napja már nem írtam, és még 1-2 napig ne fogok, mert az első kritikákon dolgozom. Ezért gondoltam, írok azért valamit ide, hogy ne tűnjön annyira elhagyatottnak a blog. :)Első körben, kezdenek jönni a kommentek, aminek nagyob örülök. Ha Te még nem írtál, akkor…..
asberoth 2010.07.29 13:07:10
Ide még muszáj hozzászólnom, hiába is mondtam, hogy kiiktatom magam, de úgy látom a "reklám" fogalma nem tiszta... Meg a kritikáé sem...

A reklám nem az, hogy egy bármiféle szöveganyagba kiteszed kétszer a linket. Ez nem teszi reklámmá a kritikáidat majd!!! Rosszul használod a reklám fogalmát! Bárki bármit is mondhat, ez most így van, hiába vagyok tüske egyesek szemében!

A reklám egy adott áru, esetünkben FRPG kipróbálására, csatlakozásra ösztönző és egyben egy cél javára szóló hirdetés.

Kérdem én: egy a hibákat kihangsúlyozó kritika, amely részben csak ezeket tartalmazza, hívható-e reklámnak? Nem hinném...

Gondolj bele, reklám lenne-e ez: "Itt az új Gramudent fogkrém! Elősegíti a fogkőképződést, erőteljesebbé teszi a szájszagot! Próbálja ki Ön is! Megéri!"

És egyébként nem tudom, hogy mennyi igazi kritikát olvastál például Juhász Ferenctől, Illyés Gyulától, Vas Istvántól, stb. Mert hiába olvastál milliónyi GameStar-os, PC Guru-s, meg hasonló folyóiratokban levő kritikát, mivel azok csak próbálkoznak, mint a kutyák.

Ajánlom olvasásra az Új írás-t, amely egy irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat. Főszerkesztője Juhász Ferenc, ha egyáltalán a neve mond valamit Eralionnak. Tehát az nem mondható kritikának, hogy leszázalékozod az adott játékot. Ha kritikát szeretnél írni, akkor ténylegesen kritika legyen, és ne számok egymásutánisága!

Lehet, megsértettelek, de az mindegy is, hiszen egy kritika-író félre tudja tenni az érzéseit, nemde?
Sziasztok!Egy gyors áttekintő, hogy milyen szempontok alapján írtam / írok / fogok írni kritikát az FRPG oldalakról. Minden oldal maximum 100 pontot érhet el.Alapvetően három fő kategóriára osztanám a szempontokat, ami alapján pontozok: közösség, világ, megvalósítás. Meg egy…..
Sziasztok!A nick-nevem Eralion, és azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a fórumos szerepjátékokkal kapcsolatos dolgokat összegyűjtsem, megosszam tapasztalataimat, ötleteimet, meg azt, ahogy én látom az FRPG-t. Lesznek objektív, és erősen szubjektív témák, és bejegyzések egyaránt…..