Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tgyapa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküvői fotós kiválasztása nagy dilemma, hiszen nyilván Te is olyan képeket szeretnél nézegetni egy életen át magatokról, amiken jók a fények, élesek a kontúrok, ötletesek a beállítások és a legelőnyösebb arcotokat sikerült lencsevégre kapni. Ehhez pedig nem elég a…..
tgyapa 2016.09.19 10:51:31
@copass: Kedves copass! Nem tudom miből látod, hogy a linkelt kép bemozdult volna. Az élesség - szándékosan - az arcokra lett belőve ahogy látom és a kép többi részlete (köszönhetően a szándékosan ilyenre állított mélységélességnek) nem éles. A "tűélesség" hiányának másik oka a kép felbontásának szándékos csökkentése a webes megjelenítés miatt. Azokkal a kamerákkal, amikkel a VDArtphoto dolgozik csak szándékosan (manuális expozíciós idő és rekesz beállítással) lehetne elmosódott, bemozdult képet készíteni, köszönhetően az igen nagy fényerejű objektíveknek és a precíz zárnak. Ennél a képnél szerintem nem lehetett ez a cél. Láttam olyan képeiket is, ahol a mozgás dinamikáját kívánták kifejezni, de az egy másik történet.
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..