Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blaus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Sarat! Még! 2009.11.26 06:21:00
Először értetlenül néztem magam elé, mikor megkaptam a Ford 4x4 Akadémia című meghívót, hiszen nem okvetlenül a 4x4-es élményautózás az, ami manapság eszembe jut a márkáról. Európában az Escort Cosworth már csak egy méregdrága, gyűjteni való klasszikus, utoljára tán arra…..
Mai cikkünk blogposztja...
Blaus 2009.11.05 12:54:14
@Labancz: Jégen kanyarodni miért lenne parasztvakítás?
Csakmert az egyik gumi tartja az ívet, míg a másik lecsúszik róla? Egy ilyen kanyar miért nem életszerű?
Ez a sok dolog mind meghatározható. Úgy hívják fizika.
Latyak = hideg, vizes út. Ez azért annyira nem bonyolult.

Ha esetleg Te jönnél belém a nyári gumiddal emlékeztessél kérlek, hogy verjelek nyakon! Köszi
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Blaus 2009.04.28 18:29:07