Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atteo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai zsibbasztóan egyszerű, minimalista és mégis hangos felröhögést, avagy csendes magunk elé meredést kiváltó képviccet  PP követte el. Tesztoszteron..
Atteo 2011.08.11 10:53:18
Ani küldte, őt szidjátok...Tudjátok, hogy mi a Csendes éj eredeti címe? Hát ez:           A megfejtés németül: Stille Nacht..
Tessék ezt most úgy fogadni, mint töredelmes bocsánatkérés a kora őszi párhetes blogszünetért, vagy ízlés szerint a szörnyű bosszú... ööö... miért is, miért is... legyen a hirtelen hidegre fordult időjárásért, az nem tud visszaszólni. Szóval ötszörös dózis egy adagban,…..
Imre elégedetlen a szóviccfelhozatallal, de a problémáját egészen sajátos módon igyekszik megoldani: Juhász Ferenc, Walt Whitman és T. S. Eliot nyomdokain lehengerlő prózavers-áradással támad ránk, ami nyomokban szóviccszerű zárványokat tartalmaz. Nem vicces persze, de nagyon…..
Bárcsak történelmi vagy rasszista vicc lenne. De nem, természetesen szóvicc, az elkeserító, legyintgetős, beletörődős fajtából, pont reggelre való. Ha jól értem, ezzel veszti el DraCola a szüzességét, amihez kényszeredett mosollyal gratulálunk.- Mi történik, ha a II.…..
Atteo 2009.02.20 10:23:22
Bandy, a rém nem szűnik meg rémesnek lenni. Lassan az álmainkba is beszivárog ez a pokoli teremtmény. Hogy miért rettegek tőle ennyire? Az ilyenekért:Hogy nevezzük azt, amikor egy énekesünk elmegy meglátogatni egy vallási kegyhelyet?Zorándoklat.Nem tűrhetjük tovább, hogy az…..
Hosszas magyarázat helyett álljon itt a műfaj egyik klasszikusa, hbbalint tollából. Ez nem borzongat, nem pusztít agysejtet, az ember csak összerándul, mint a kísérleti békacomb.- hé te, múltkor akkora lagziban voltunk...- és ittatok?- húúbazmeg, az ott maradt... ..
Atteo 2009.02.13 11:38:14
@Hurrá Torpedó: Torpedónál a pont :)
Most nézzétek meg, ez a Ká gyerek nyilván okos, tehetséges lány vagy fiú, tele reményekkel és alkoholtól el nem pusztított agysejtekkel, de az átkozott iskola teljesen eltorzította a gondolkodását, annyira, hogy ennek a blognak a szerzője lett. És milyen rettenetes grafikával! Jó…..
Waffel-SS, vágja rá V., mi pedig azzal nyugtatjuk magunkat, hogy annál hülyébb dolog úgy sincs, mint hogy a nápolyit Győrben speciálnak nevezik...
Atteo 2009.02.12 15:32:02