Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lélekbúvár

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalandra hívlak! Legyünk együtt győztesek!  Egy izgalmas, gazdag, ismeretlen útra, amit meglapően kevesen ismernek igazán jó. Csak kevés szerencsés láthatta, hogy szülei, tanárai, vagy más ismerősei erre az ösvényre léptek volna.  De ha véletlenül mégis akadt valaki,…..
Dorothy Law Holtz: Egy élet a kezedbenHa egy gyermek kritizálva él,megtanulja, milyen megbélyegezettnek lenni.Ha egy gyermek ellenségeskedésben él,megtanul veszekedni.Ha egy gyermek kicsúfolva él,megtanul szégyenlősnek lenni.Ha egy gyermek megszégyenítve él,megtanul bűnösnek lenni.Ha…..
Jane Doe családja Csalódás 2009.05.12 14:17:50
Van nekem egy cinikus megjegyzésem, hogy az IKEA cuccok összeszerelési útmutatója egy intelligencia teszt: ha sikerül az elemekből fiókos komódot szülni, bízhatunk magunkban meg az értelmi képességeinkben. Ha a szekrény helyett anyahajó lesz a végtermék, kérhetjük felvételünket…..
Ardywal Adózás 2008.07.17 19:43:00
 Ahogy igértem, itt lesz közélet. Ahogy az várható, ha valaki közéletről kezd blogolni, általában nem dícsérni jön. Hát én sem, kritika lesz.Az adórendszerrel kapcsolatban sok félreértés, és tudatos megtévesztés látott már napvilágot, a megtévesztés első számú…..
A demográfiai válság Demográfiai válságból többféle van, mert ugye a népességváltozásnak két lehetséges rossz alternatívája van: amikor túl sokan vagyunk, meg amikor túl kevesen. Mind a kettő probléma, és ez esetben létezik, és követendő az arany középút. A…..
Ígértem én sokszor, hogy majd leírom a történetem, csak idő kell hozzá. A végső lökést mégis egy számomra semmitmondó hír adta meg a nana.hu-n, pontosabban az ottani hozzászólások. Baromira bánt, amikor mit sem tudó emberek elkezdenek észt osztani, szívem szerint még meg is…..