Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abüdöskurvaanyad (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kütyüshop Blog MAJBFE - a kupak 2009.05.07 12:00:00
A sztorit ti írjátok hozzá, eresszétek el azt a fantáziát, hadd kószáljon szabadon a mezőkön, dombokon. Bármilyen elmebeteg, elborult magyarázatot lehet adni arra nézve, mi az ördög hétpettyes trolibusza ez. A cím ne befolyásoljon benneteket. 1 hét múlva lerántom a leplet,…..
Most kaptam egy meghívót egy termékbemutatóra, ami igencsak elgondolkodtatott. Emlékeztek még a Különvélemény című Tom Cruise film kultikus jelenetére, amikor a metróból kiszállva egy scanner azonosítja be a főhőst a szeme alapján, majd ezt követően olyan reklámokat tol az…..
abüdöskurvaanyad (törölt) 2009.05.01 23:49:04
Még alig ért véget az előző keynote, ráadásul rengeteg idő van a még meg sem hirdetett bemutatóig, ahol az állítólagos új iPhone-t mutatják be, de máris megindulak a pletykák, photoshoppolt képet az új generációról.  Kezdjük először a névvel, mert ez sem egyértelmű.…..
Bigyóblog Kézi iratmegsemmisítő 2009.03.26 15:24:00
Utálom a kukába dobni a számlaleveleket az összes személyes adatommal. Én azt a megoldást választom, hogy apró darabokra témem a levelet. De van a szekrény alján egy sötét sarok, ami tele van össze nem tépett levelekkel. Egy ilyen iratmegsemmítő jól jönne. Ráadásul ez nem is…..
abüdöskurvaanyad (törölt) 2009.03.26 19:19:51
Fura, hogy még egy általam nagyszerűnek tartott filmben is találni olyan hibákat, amik ugyan aprók, mégis hibák. A Film+ csatorna 23-án kedden este 22.50-től adja A fülke című thrillert. Sajnálom, hogy ilyen késői időpontot kapott, hiszen szerintem az egyik legjobb…..
abüdöskurvaanyad (törölt) 2009.03.26 00:29:13
Sok-sok "FW:" diavetítést szoktam kapni. Nemrégiben befutott a levesládámba egy válogatás a vizes macskákról. Tudom, hogy ez nem a cukiblog, de azt hiszem, hogy ezek a macskuszok ebben a formában inkább az ijesztő felé hajlanak s nem a cukiság felé. Akad egy két fergeteges…..
Emlékeztek erre a jelenetre az A nap mikor a Föld megállt című filmből?Nem kell szégyellni ha nem, ugyanis valószínű a filmet sem láttátok. Ez ugyanis nem az Amikor megállt a Föld ( The Day the Earth Stood Still ) hanem az A nap amikor a Föld megállt ( The Day the Earth Stopped )…..
abüdöskurvaanyad (törölt) 2009.03.18 08:38:08
@Márk_Márk: ez nem tudtam, bár én a "bacon" azaz szalonna névre gondoltam.
szalonna szalonna
Sok meglepetést nem okozott az Apple mai tájékoztatója, avagy keynote-ja, ahogy nevezni szokták. Majdnem két évvel az iPhone bemutatása után az Apple mobilja is képes szövegeket és képeket kijelölni és beilleszteni, vagyis kopipésztelni. Ezen kívül az iPhone is képes lesz arra,…..