Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brazil sül

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csörgő Attila az a világhírű képzőművész, akinek itthon szinte senki nem ismeri a nevét. A dolog érthetetlen, mert Csörgő nem elfeledve, egy padlásszobában gyártja találmányait. A művészről a kétszáz ember tud, aki érdeklődik a képzőművészet táblaképfestészet…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
Három hónapja indítottam el új – most már nem is annyira új – boros-szeszes blogomat. A próbaidőnek vége, azt hiszem, ennyi idő alatt kiderült, mit akarok ezzel a felülettel az internet világában. Nem láttam előre minden részletet, volt, ami menet közben jutott eszembe,…..
Sugár János hívta fel a figyelmünket, hogy különös módon február 12-én, csütörtökön, azaz posztunk megjelenésének napján több hétnyi kulturálódásra, pezsgőzésre és pogácsázásra való kiállítás nyílik Budapesten. A jelenség nyilvánvalóan valamilyen különös…..