Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SGS

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...azért szólok az elmúlt időszakból, csak a szappanopera-folytonosság végett. Az történt, hogy az újratervezés után azért még nem kaptak szikrát a rakéták olyan könnyen. Párocskám továbbra sem akarta hagyni, hogy én még kevesebbet foglalkozzak vele. Neki a most 5 percet…..
Jó rég írtam, bocsánat minden olvasótól! Az történt, hogy beindítottam a rakétákat. Vannak dolgok, amiket nem lehet félgőzzel csinálni, de még a 99 %-is kevés. Jelenleg ott tartok, hogy általában hajnali 3-kor kelek, és hozom a heti 5-8 új ügyfelet, ami egy MLM üzletben…..
Van egy álmom... Mozaik 2009.02.12 21:06:00
Fél éve csináltam már az új üzletet, több kudarccal, mint sikerrel, de a kitartás valahogy már a sejtjeimet átitató erő, úgyhogy nem adtam fel. Kaposváron ültem egy kávézóban, egy héttel a szülinapom előtt. Elszámítottam magam, és néhány órával korábban érkeztem,…..
Az újratervezés kicsit erősre sikerült, és elhúzódott. A jelenség jócskán kimeríti "A hiba az Ön kéészülékében van." esetét, annyi kitéttel, hogy a környezet is hozzájátszik. Eszközölt változások:1. Cél felülvizsgálva, és stimmel. A hétvégén sétáltam…..
Van egy álmom... Újratervezés 2009.03.05 08:39:00
Tegnap este képzésen voltam. Pénzügyi üzletem rendszeres heti képzése volt, kedvenc szakmai vezetőm tartott előadást, és az elején megkérdezte, hogy kinek van sziklaszilárd célja, és 100 %-os hite? Lelkesen tettem fel a kezem. A célom atombiztos (már-már küldetés, nem is csak…..
Hmmm... Nem túl rendszeresek az írásaim. Végülis ez nem napló, hanem egy blog, úgyhogy annyira talán nem baj. Arra gondoltok, hogy vészt jósló e bejegyzés címe? Talán nem ok nélkül. Az viszont biztos, hogy az álom felé vezető út gyakran nem könnyű. Vagy legalábbis vannak…..
Van egy álmom... Új kezdet? 2009.02.19 20:20:00
Nos, a kedd valóban eseménydús nap volt. Cikkek leadva, már csak a körömrágás maradt, hogy bekerülnek-e a konferenciakötetbe. Ja igen, azt hiszem, hogy még nem írtam, melyik konferencia! Március végén lesz Kolozsváron a Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencia. Három…..
Nos, eltelt 5 nap. Volt benne egy hétvége is. Természetesen a dolgok nem úgy sikerültek, ahogy elterveztem, de legalább egy részük meglett. Leadtam két cikket a három megírandóból, s a harmadikat is épp lektorálják. Jó, tudom, hogy január végén volt a határidő, de…..
Van egy álmom... Blog indul! 2009.02.12 21:35:55
Ennyit az előzményekről. Soha sem írtam még blogot, meglátjuk, mi lesz belőle. Biztosan lesznek, akiknek tetszeni fog, és lesznek, akiknek nem.  Talán egy-két embernek segítek is. Talán nekem is segít, hogy írok.Tehát vagyok, aki vagyok, a világ egyik legnehezebb munkáját…..
A hétfő este természetesen egy széthajtott, "semmisemsikerül" hétfő volt, talán este 6-ra mentünk, mert naná, hogy el kellett kísérnem életem szerelmét! Mondtam is neki, hogy ha még egyszer ilyen hülyeségbe belerángat, akkor nem tudom, mit teszek!Családi ház,…..
Van egy álmom... Egyszer fent... 2009.02.12 20:02:00
Technikusi vizsga után főiskola 160 km-re otthontól, első évfolyam, minimál pénz otthonról, diákmunka = MLM üzlet vége. Az álom halványodni kezdett, majd szép emlékké vált, végül teljesen a múlt ködébe veszett. Két munkatársam szétszóródott az éterben, és maradt a…..
Na most azért kellene írnom valamit, hogy mégis hogyan kerültem én ide. Lássuk!Mindenek előtt leszögezem, hogy teljesen átlagos gyerekként, teljesen átlagos családba születtem a '70-es évek végefelé. Teljesen átlagos asztmával bíbelődöm az eleje óta, és a szüleim teljesen…..