Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imamama

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarján András blogja Pofon 2009.06.14 22:10:00
Jó nagy pofont kapott a pártom! Még, a kialvatlanság okán nem tudom értékelni, hogy nevelési célzattal, vagy azért, hogy felejtsük el a politikát. Mióta felnőttem, még ha nem is neveztem így, liberálisan gondolkodom, azok közt az emberek közt éreztem jól magam, akiknek…..
imamama 2009.06.16 20:23:16
Sajnos. sajnos....... úgy gondolom, hogy amit most vasárnap megéltünk, előrevetít egy nagyon szomorú és mindannyiunk számára fájdalmas véget. Ha tagságunk az elkövetkezendő pár hónapban nem szedi össze magát és "munkája" így "folytatódik", ahogy az elmúlt időben, akkor nincs miről tovább beszélnünk! Akkor az SZDSZ-nek nincs jövője! Én csak abban bízom, hogy mindazok, akik még liberálisnak vallják magukat és nem csak a helyezkedés és bizonyos pozíciók megvédése a fő gondjuk, akkor még talán... De az a tapasztalatom, hogy ha egy elég régen meghirdetett rendezvényre csak 8-10 ember jön el, ha a segítség csak abban áll, hogy kinézek vajon mi is történik ott, de eszembe nem jut, hogy megkérdezzem, kell-e valamit tennem is, azért hogy az úgy sikerüljön, ahogyan az évek óta mindig sikeresnek bizonyult? Vagy el sem jövök. Ez a másik variáció. Arról már nem is beszélek, hogy ha valaki megígér valamit és még csak a telefont sem emeli fel, hogy nem jön..?Akkor milyen tagságról beszélünk?
Itt a XIII. kerületben egy országosan is jól működő, viszonylag elég nagy létszámú, elismert tagság volt eleddig. Mostanra elfogytunk! De nagyon! A belső sértődöttségek és egymás elleni harcok szétzilálták azt az 50-70 embert is akikre még akár két évvel ezelőtt is, mindig lehetett számítani! Persze megint csak a pozíciók és a pénz az ami fontos egyes emberek számára. Akik pedig szívvel dolgoznak, azoknak eszébe nem jut, hogy munkájukért, kitartásukért bármiféle ellenjuttatás járna. Sajnos... sajnos...!
FEL KELL ÁLLNUNK! Ez minden szabaddemokrata kötelessége! Én még egy kicsit reménykedem!
Tegnap este, vagy huszan, együtt gondolkodtunk arról, mi okozza a rasszizmust, hova vezetett a gyűlöletbeszéd. Miért kell egy társadalomnak eltűrnie, hogy gyerekeket gyilkoljanak békében.Beszélgetőtársunk Ladányi János egyetemi tanár volt. Megbeszéltük, hogy a magyarországi…..
imamama 2009.03.22 12:21:14
Kedves Emő!

Ezt is ajánlom figyelmedbe:

hvg.hu/itthon/20090322_demonstracio_utca_video.aspx

különösen a 3 perc 50 másodpercnél lévő részt. Most még "csak" mutogatnak, meg r* zsidóznak - bár már volt molotov koktél is a Hollán Ernő utcában - innen már nem kell sok a mostani gazdasági helyzetből következtetően újra bűnbakot találniuk. Pedig most már "megkapták" amit akartak: lemondott a miniszterelnök...