Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave23

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
Dave23 2010.02.23 15:29:28
@Mr Góré: Ember!! Miről beszélünk?
Bevallod, hogy fingod nincs a KRESSZRŐL és még azon lamentálsz, hogy nem te voltál a hibás :D:D:D
Szerintem, jó hogy nem akkor jutott eszedbe ez az elmélet, mert még egy nagy saller is kinézett volna.
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..
"Magyarország 17 és 19 óra között ma mégis átad 1-2 millió köbméter gázt Szerbiának" - idézik az MTI értesüléseit a szerb lapok. A szerb napi szükséglet télen 10 millió köbméter, mégis nagyon hálásak. Az emberek hozzászólásaikban igazi európai nemzetnek nevezik…..
Dave23 2009.01.08 23:37:52
A magyar földgázipari rendszerirányító engedélyes (www.fgsz.hu) azt tudja ígérni, ha tudunk, akkor továbbra is tolunk 1-2 Mm3-t
Dave23 2009.01.08 23:48:03
@Göbi: Meséld el nekik, hogy nekünk is zárva a csap, ezt csak a magyar nép önmegtartóztatása, a német (HAG gázvezetéken) érkező minimális mennyiségű földgáznak, a stratágiai gáztározóknak, a néhány fokkal melegebbnek (már csak -3) és a MOL földgázbányászat rekord idő alatti csúcsrajáratásának köszönhetjük
Újvidéken és vonzáskörzetében már tegnap este hűlni kezdtek a radiátorok. Újvidéken a lakosság egyharmada, az elővárosokban lévő mintegy 25 ezer háztartás 80 ezer lakója ébredt ma kissé nyirkos reggelre. A kórházak és a mentőállomások számára – még ha…..
Mindig is tudtuk, hogy a keresztény (vagy ha úgy tetszik: keresztyén) egyházhoz bármikor bizalommal fordulhat az ember fia, ha valami komoly kérdés nyomja a lelkét. "Keresztény vagyok és lenne egy elég kellemetlen kérdésem. Tudni szeretném, hogy Isten szerint rossz dolog-e az…..
Ma estére nem különítjük el a műfajokat, inkább a sávos szerkezettel próbálkozunk, hátha. Este nyolctól az m1 hírhátteres/oknyomozós műsora jelentkezik M. Kiss Csabával. A Szempont mai adásáról sajnos további infót az istennek nem leltünk a neten (biztos mi vagyunk az…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..