Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dendre

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorúan ABC sorrend, a vonatkozó "szakirodalom" beszúrva a lemezcím alá, viszont a szokásossal ellentétben most nem tíz, hanem tizenöt albumot választottam ki, mert egyszerűen nem lett volna szívem kihagyni egyiket sem a félévzáróból. És ahogy kértem, jöhetnek a ti…..
Music Is My Radar Vattacukor 2011.01.05 18:32:00
Ha a Gorky's Zygotic Mynci egykori énekese, Euros Childs és a Teenage Fanclub agya, Norman Blake összeáll Jonny néven, abból csak valami őrületes dolog jöhet létre, erre itt alább a bizonyíték. Lemez január végén, egy EP már letölthető, olyan dalokból, amelyek nem kerültek rá…..
Szimpatikus dolog punkos zajongás közepette bújtogatni a fennálló rendszer és a királynő ellen, de csilingelő, tüneményes folkos gitárpop zenével kísérni olyan szövegeket, amelyekben például Károly herceg fejének lenyisszantásáról van szó, mégiscsak viccesebb és egy fokkal…..
Music Is My Radar Bassza meg 2010.03.28 11:16:00
hogyan maradhattam le erről a dalról tavaly????? VISSZAADOM A ZENEBLOGGER IGAZOLVÁNYOMAT!!! :(((((((((((((((((((((((((((( ..
Az még odáig rendben volna, hogy egy csaj szép, meg kedves, meg imádnivaló, azt még el tudjuk viselni, ezzel semmi gond nincs. De az, hogy gitárt vagy egy istenverte ukulelét vegyen a kezébe, majd kedvenc dalunkat feldolgozza, méghozzá JÓL, aztán feltegye a youtube-ra, hogy férfiak…..
Na, mindenkinek izzad már a tenyere az izgalomtól? Tövig rágtátok a körmeiteket? Akkor elő a behűtött sörökkel, mert itt van a tíz kedvenc dalom az évtizedből. Mp3-ak alul, a szöveg alatt. 10. The Strokes – Last Nite (2001)   Nem ér legörgetni a lista aljára!!! Na jó,…..
dendre 2009.10.25 21:06:41
Music Is My Radar 2010 2009.10.24 16:25:00
Míg elkészül a kétezres évek listám befejező része, gyorsan kiposztolom a 2010-es évek elejének várhatóan egyik legfaszább számát Ausztráliából, ugyanis 2010 első hónapjaiban jön valamikor a lemez.  ..
Máris itt a második rész, amiben sikerült összehoznom egy igazán ANTIMAGYAR és SZDSZ-KÖZELI dalözönt: vannak itt négerek, zsidók, drogosok, már csak a melegek hiányoznak, de ők is hamarosan előkerülnek. Megismétlem a technikai tudnivalókat: ahol van hivatalos videó, azt…..
dendre 2009.09.05 14:51:14
Annak ellenére, hogy sokszor nem értek egyet a kritikáikkal, természetesen figyelemmel kísérem, olvasom, néha még szeretem is a Pitchforkot. Talán legtöbben tudjátok már, hogy ma este keződik a 2006-ban indult Pitchfork Music Festival, ami egy háromnapos zenei rendezvény, csupa -…..
Music Is My Radar Utánam, srácok! 2009.06.20 21:14:00
Ezt nem tudtam kihagyni. Eszembe jutott egyik kedvenc gyerekkori sorozatom, rákerestem, és éppen egy hete rakta fel valaki ezt a csodát. A főcímdal egy kurva jó trappolós glam-rock a Generáltól. Egyetlen hozzáfűznivalóm lenne csupán: lakótelepen felnőni márpedig a világ egyik…..
Unatkoztam, így a jól bevált trükkhöz folyamodtam. Kedvenc tíz lemezem az év első feléből. Szigorúan ABC sorrendben. Animal Collective - Merriweather Post Pavilion Szerintem ez az első AC lemez, amit úgy lehet meghallgatni az elejétől a végéig, hogy közben nem kap idegbajt az…..
Music Is My Radar Diszkó, punk 2009.05.08 15:09:00
A blog olvasói megszokhatták már, hogyha múltidézés, akkor biztosan hatvanas évek. Most egy váratlan húzással szakítok ezzel a nemes hagyománnyal, és előveszek egy-egy dalt 1977-ből és 1981-ből. Az egyik francia diszkó, és akár Daft Punk is lehetne, a másik meg angol punk, és…..
A Sleeveface-t már régebben már bemutattuk, de azt csak most vettük észre, hogy manapság már egész komoly szubkultúra-féleség, vagy mozgalom lett a dologból. Zillió weboldal, blog, tévé és rádió foglalkozik velük, saját könyvet adtak ki, és rajongói blogok is felbukkantak.…..
Music Is My Radar Emily 2009.03.21 18:22:00
A poptörténelem során rengeteg női nevet öntöttek dalba, azonban igazából csak egyetlen egy van olyan, amihez többször is sikerült maradandót alkotni. Ez pedig az Emily. Számomra mindig is furcsa és titokzatos hangzású név volt (magyar megfelelője Emília), az viszont még ennél…..