Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Switcher

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..
Switcher 2009.02.17 19:55:04
Van egy dolog, amit nagyon nem értek: Minden vásárló baromira tisztában van a jogaival, de kérdem én, hogy mi van a köteleségével???!!! Nem csak jogaik vannak, hanem kötelességeik is. Pl. köteles az árut kifizetni, köteles nem megetetni a gyereket az üzletben a kasszásnak meg annyit mondani, hogy a gyerek OTTHON reggelizett csokit (mert ugye a gyerek fülig csokis)!és a fél zsemle pedig meg sem kottyan az üzletnek, vagy a megevett banán után nem csak a héját odaadni a pénztárnál, hogy "ja volt egy ilyen is". Nem is beszélve a sok, csokiról, chipsről, kóláról, a 2dl-es üdítőről, ja és a túrórudiról, meg arról a rengeteg mindenről, amivel minden áldott este szembesülünk! Ha összetörnek valamit azonnal elhúzzák a csíkot, ha látjuk és szólunk nekik, akkor Ők ott sem voltak. Ha meg ki akarjuk fizettetni világvége van és elrohannak. Így jártak. Mindent a dolgozók pénztárcája és a bolt kálója sem bír fedezni. Pedig mindenki azt hiszi, hogy egy ekkora láncnak az apró lopások, törések meg sem kottyannak és teljesen felháborodik, ha az eladó rá mer szólni. Mi erre a válasz?:"mit érdekli magát nem a magáé!" De igen!!!! Főleg, ha ez mellé még társul minden nap egy-két társaság aki az üzleteket járja és alig tizen ezrekért lop. Nem kell messzire menni, kb. 2 hete mutatta be a tv, azt a társaságot, akik az áruházláncokat fosztogatták. És az üzlet dolgozói tehetetlenek.

2 éve, amikor elkaptunk két tolvajt, engem is halálosan megfenyegettek. Megígérték, hogy kiírtják a családomat,mert tudják hol lakom és tudják melyik az autóm. A következő héten egy fekete autó hazafelé menet leszorított az útról. Akkor megúsztam. De miért vagyok köteles ezt elviselni? Választhatok, vagy hagyom, hogy kedvére lopjon mindenki és a munkáltatóm a nagy leltárhiányra hivatkozva elveszi a füzetésem egy részét, vagy szembeszálok a tolvajokkal és reménykedem, hogy épp bőrrel megúszom és látom még a családom!
Ezt sokan nem hiszik el, de ez folyik a mai kereskedelemben!!!
Switcher 2009.02.23 18:55:48
@Kockacukor: Szia. Igen sajnos levonják a fizetésemből, ha leltárhiány van. És úgy gondolom teljesen mindegy, hogy közlegény sorban vagy vezető beosztásban vagy, minden pozícióban meglékelik a pénztárcádat. És nálunk nincs egyáltalán dolgozói lopás. Ebben biztos vagyok, nálunk a "kedves vásárlók" lopnak, ha nyugdíjasok akkor azért, ha gyerekkel vannak akkor azért. A tegnapi nap eredménye közel -30.000ft értékű milka csoki. És csak két ......kölyök volt.