Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyalagep

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Repülő szarvas Összetevők: 4cl Jägermaister 1 doboz Red Bull Kiegészítők: shotos pohár tumbler pohár Elkészítése: A Jägert kitöljtük a shot-os pohárba, majd a kis poharat belehelyezzük a még üres nagy pohárba. Felöntjük Red Bull-al. Így a Jäger nem keveredik…..
Bár nem kapcsolódik szorosan az én dolgaimhoz, de a blogon kialakult Gyulakultusz miatt, megemlíteném, hogy Gyula pünkösd óta rettegésben tartja a turistákat. Mivel annó a tag segítségemet kérte, hogy keressünk neki embert,ezért egy rövid beszámolót tartanék. A három hölgy jelentkezőből akik…..
Gyalagep 2012.06.20 11:39:52
@nalfod: Nekem is ez a gyanum.. :)
Gyalagep 2012.06.20 11:56:19
@Szerda Úr: Akkor Alsoors vagy Almadi lehet..
Gyalagep 2012.06.20 13:44:39
@Szerda Úr: Rendben van, Szerda Ur.. Viszont ahelyett, hogy ide irogatsz igazan posztolhatnad mar a tobbi Danielle Steel reszt.. Az kicsit erdekesebb ugyanis :)
Orbán Viktor mazochista szakköréhez beköszönt a Jézuska, és akkor tarkón rúgást hozott karajinak, hogy a szemük csillagszórózásától lángra kap a nejlonfüggöny a Nándorfehérvári teremben. Az S&P hitelminősítő jóvoltából már dupla bóvli a besorolásunk tegnaptól,…..
Újra közös poszt nosferatóval, tudjátok... köszönjük neki.   Kalapból húzás, karácsonyi ajándékozás, Christkindl, Secret Santa. Istenem, de utáltuk. Az egész egy merő kellemetlenség volt mindig, de sokan ezt az idejétmúlt és felesleges, kényszeredett ajándékozást még…..
Dezsőmail Subject: Méltányosság 2010.02.25 11:37:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/11 Subject: Méltányosság To: szabsert@policebp13.hu   Tisztelt Szabálysértési Iroda! (Parancsnokság?)   Tegnapi napon kézhez kapott, szabálysértési bírság kiszabásáról tájékoztató levelükkel kapcsolatban az alábbi kérelemmel és…..
A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.Miről ismerszik meg a faszirigy lány?Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és…..
Gyalagep 2010.01.30 12:29:17
@nosferato:
Ritka esetben láttam már olyat, hogy a ratyibarát célt ért és csak lerakta a csajt hosszú idő után. Ez a csajok nagy hibája ugyanis. Ha egy srác kitartó az már hű de nagyon jó nekik.

Itt Belgiumban amúgy a legtöbb lány ezt a témát elég egyszerűen megoldotta. Ugyanis ők egy ténylegesen kályhameleg sráccal járnak bulizni. Teljesen ártalmatlanok és ha a csajnak pálya van akkor le koccolnak a vérbe.
Gyalagep 2010.01.30 12:49:24
@Amphiprion Ocellaris:
Na, na... Csak ne olyan havesen tisztelt Szerkesztő Úr! Többesszámot használtam! :)
De ha már itt tartunk... Egyszer megérdemelne egy posztot. Such as: Mit érdemel az a feleség aki egy hónappal az esküvője után félrekúr? ;)
Gyalagep 2010.01.30 13:16:08
@nosferato:
Biztos vagyok benne, hogy volt már ilyenre is precedens az életben is! Mai világban? Minden... :)
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..
Érdekes játékot készített új reklámkampányához az Adidas, amelyben a német válogatott történelmi jelentőségű meccseit játszhatjuk újra. A jópofa ötletbe számunkra némi üröm vegyül, mivel a berni döntőben az Aranycsapat játékosait gonosz orkokként ábrázolják, akik el…..
 Egy ideje nem jelentkeztem, úgyhogy ezúton kérek elnézést azoktól, akik nagyon várták volna a csapatmunka folytatását. Azóta persze elég sok víz lefolyt a Meuse völgyében… A prezentációnk természetesen rendben lezajlott és viszonylag jól is sikerült. Visszajelzést…..
 Mit is mondjak? Ez a hét nem volt kispályás a csapatmunka szempontjából. Volt itt minden… Sírás, rívás, harag, bánat és persze öröm is. Ez persze túlzás, de tény, hogy elég sok minden volt. A hét elején nagy nehezen sikerült zöldágra vergődnünk a csapattagokkal.…..
In Leuven Csapatmunka 2009.09.10 00:08:00
 Aki annyira nem ismeri, annak tudnia kell, hogy egy MBA kis mértékben szól csak az individualizmusról mivel a legtöbb munka csapatokban történik. A már korábban említett Managing Across Cultures tantárgynál is egy öt fős csoportban kell majd előadni egy 20-30 perces…..
In Leuven Első hét... 2009.09.06 20:09:00
Az első napom a Vlerick-en pont szeptember 1-re esett. Klasszikus sulikezdés, gondoltam, és ez így öt év után kicsit fura volt. Legutóbb kb. pont hat éve kellett ugyanígy bemennem az első órára az amerikai wisconsini egyetemre, ahol akkor már rutinosan kezdtem meg végzős…..