Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vattamás

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kortárs fotográfiában egyértelműen divat lett a hideg, távolságtartó, realista, minimalista irányzat. Ezekről a képekről egyetlen gyors pillantással nehéz is eldönteni, hogy nem valami hétvégi fotós véletlen kattintásáról van-e szó, ami pont akkor sült el, amikor a…..
vattamás 2009.02.25 17:04:36
@art vader: Megértelek, és a cikkírót is vagy bárkit, akinek ellenérzése támad, ha meglátja Princz Gábort vagy a lejmolókat egy kellemesnek ígérkező kiállításon. De egy átlag műkedvelő felülkerekedik ezen és a tárlatra koncentrál. Egy jó újságíró is inkább a képekről ír alaposabban nem pedig használ ilyen gyomorforgató hasonlatokat és ecseteli, hogy mi van Princz Gábor állán.
Ha valóban arról akart volna írni, hogy „Princz Gábor megtekinti az ismeretlen partnerkeresők fotósorozatát” akkor, mint Ibigoo is felvette, szóba elegyedik vele és ennek a csevejnek az eredményét írja meg. Vajon mi akadályozta meg Földes Andrást ebben? Talán a gyorsan fogyó pogácsa?
Csak azért ragadtam eredetileg is klaviatúrát, mert az ilyen más szemében a szálkát is… mentalitású szöveg olvasása után, „engem is hasonlóan kellemetlenül érintene, ha vissza kéne fognom a kapcsolódó humorságaimat”/ észrevételeimet, tekintve hogy én is ott voltam akkor este.
Egy igazi kritikus számol vele, hogy őt is megkritizálhatják ezért ennek megfelelően ír. Ajánlom ezt Földes András szíves figyelmébe.