Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrassy

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Andrassy 2014.04.04 13:05:36
@Свобода: Ismételni tudom önmagam: Abba "rúgnak bele", akibe akarnak. Orbánba is "belerúgtak". Ha demokrácia-párti vagy, akkor nem értem, hogy ezzel mi a bajod. Minden műsort ami a világon készült, vagy létezik, lehet kritizálni mindenfajta szempontból. De ezt helyén kell kezelni. Nem érdemes ilyenen felháborodni. Vagy, ha felháborodunk, ismerjük be, hogy azért, mert elfogultak vagyunk, és zavar minket egy-egy jelenet. De vegyük tudomásul, hogy nem mindig a mi véleményünk érvényesül. Ezt a jelenséget úgy kezelni most, mintha ilyen eddig nem lett volna sehol a világon, vagy korábban Magyarországon, elég nagy naivság és blődség.
Andrassy 2014.04.04 13:20:39
@Свобода: Elbeszélhetünk még egymás mellett, ha nem érted meg mit írok. De lassan mondom, hogy Te is megértsd: MINDKÉT FELET PARODIZÁLTÁK! Ha már véleményt kell mondani, max. azon lehetne, hogy Vona, vagy a Jobbik miért nem jelenik meg a műsorban. Vagy esetleg az LMP, bár nekik kisebb a súlyuk. De nincs előírva sehol, hogy meg kellene felelniük bármilyen népszerűségi indexnek. Nehogy már mi szabjuk meg nekik, hogy kit és hogyan parodizálnak (ez nem hírműsor, ahol a pártatlanságnak meg kell jelennie.)

Egyébként ízlések és pofonok, nekem sok más humorista nem tetszik, és nem tartom pártatlannak. De kit érdekel az én véleményem? :) Az adott humorista biztos szarik bele. Joggal. Állj Te is humoristának, és legyél "kiegyensúlyozott", ha ez a vesszőparipád.

A hírműsorral megértem, hogy bajod van. Az valóban nem pártatlan (megjegyzem, sose volt az, és nem is lesz.) De ebből a paródiákat hagyjuk ki, az más műfaj, pláne a Bagi-Nacsát, akik mindig kifigurázzák a Fideszt is.
Andrassy 2014.04.04 13:29:47
@Свобода: Amikor a felvétel történt nem volt még szó Rogán házáról. Egy egy pár napos hír. Így nem is tudták parodizálni. Ha lett volna, biztos, hogy megjelent volna a műsorban. De ismétlem magamat. Nem mi szabjuk meg, mit és hogyan parodizálnak. Egy paródia mindig szubjektív. Nem hiszem, hogy jó út az, ha számon kérjük bárkitől is, hogy mit hogyan akar megjeleníteni.

A többit nem kommentálom, már elmondtam a véleményemet. Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.
A tegnapi eseményekkel, vagyis a szlovák-magyar miniszterelnöki találkozóval kapcsolatos cikkünk felvezetése képpen összefoglaljuk az elmúlt évek szlovák-magyar incidenseit. Kezdjük azzal, hogy már jó ideje megromlott magyar-szlovák viszonyról beszélhetünk. A két ország…..
A történelem az élet tanítómestere - tartja a mondás. Hogy ennek a jelentőségét jobban megértsük, szemléltetni kívánok pár fontos tényezőt, ami közre játszott abban, hogy miért alakult úgy az emberiség történelme, ahogy alakult, és mi várható a jövőt illetően. Rá kell…..
Gondolatok több személytől az életről, hétköznapjainkról, a közéletről, a világról, az emberiségről, a Nemzetről, Szeretetről és nem utolsósorban: Istenről.   Igyekszünk más megvilágításba helyezni a történéseket, hogy a dolgok hátterét, lényegi tartalmát…..