Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioinfo

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyenes-aprohirdetes Feltörekvők 2010.08.16 20:05:00
Igen nehéz teljes körű áttekintést adni a feltörekvő hirdetőoldalakról, minthogy több száz, de lehet, hogy több ezer oldal kínál hasonló profilú funkciókat. Az általános apróhirdető oldalak piacára való betörés sem tűnik teljesen reménytelennek, amint az a cet.li…..
 Először is definiálnunk kellene, mit értünk sikerességen. Két dolgot tudunk elképzelni, amiért valaki ebbe az apróhirdetés üzletágba belevág, az egyik a pénz, a másik a nagy látogatottság; természetesen ez a kettő nehezen választható el egymástól. Ugyanígy meg…..
Ingyenes-aprohirdetes A nagy halak 2010.08.16 20:04:00
Érdekes, hogy a statisztikák szerint az Expressz után legnagyobb látogatottsággal rendelkező oldalak, az OLX, Slando és a Jófogás nem szerepelnek a legfontosabb kulcsszavak esetén a Google organikus találati listájának első 5 helyezettje között. Ugyanezen oldalakról…..
Hagyományosan Magyarországon az apróhirdetésekről az Expressz neve jut az ember eszébe. Az internet azonban alaposan felkorbácsolta az állóvizet és rengeteg olyan szereplő jelent meg a piacon, amely nyomtatott formában nem próbálkozott. Áttekintjük azt, hogy a több száz…..
Tavaly nyáron írtam egy postot a világ talán legnépszerűbb apróhirdetés szájtjának budapesti kiadásáról. Akkor is az volt a problémám a szájttal, hogy bár megcsinálják a világ nagyobb városaira a helyi mutációkat, de az interfész nyelvét nem képesek lokalizálni. Szóval…..
bioinfo 2010.08.05 21:40:14
Mi is megpróbálunk beszállni a területre a magunk módján: www.limesz.hu. Mondjuk nem biztos, hogy Magyarországon van kereslet a Craigslist-szerű dolgokra, pedig nekem nagyon tetszik.