Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizieyre

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gombolyag Sál kötés 2008.09.26 11:36:00
Mai fejjel azt gondolnám, nincs is ennél egyszerűbb, de mégsem olyan nagyon egyszerű ám ez! Évek óta nem kötöttem sálat, így ezt a kis rózsaszín szépséget is visszabontottam vagy 3x, mert nem volt megfelelő a mackó minta, a dupla, zsákszerű megoldás is túl vastag…..
Ajándékozott:  csajmacska Korhatár: 12 Figyelmeztetések: SLASH! Leírás: A varázsvilágban újra béke honol. És hogy mi ennek az oka? Nem, most nem Harry Potter zsenialitása, sokkal inkább pár pici baba. Egy rövid történet arról, hogy hogyan lesz a főgonoszból visítós,…..
 Nos, felkerült az utolsó ajándék, hamarosan vége a játéknak is - valószínűleg mindenki epekedve várja a végső leleplezést, mikor is kiderül, kik a rejtélyes alkotók. Meglepő lesz, hogy néhány szerző neve kétszer is szerepel a listában; ők voltak azok a segítőkész…..
Ajándékozott: angyalkaLDKorhatár: 12Figyelmeztetések: nincs Leírás: Romantikus, a végén kicsit talán karácsony hangulatú Harry/Ginny novella. Az első művem ebben a műfajban. Remélem tetszeni fog Nektek, mert szerintem egész jól sikerült :)Kívánság: Szeretnék egy Harry/Ginny…..
lizieyre 2009.03.03 23:04:03
@angyalkaLD:
Szia, mikor megkaptam az ötletet, szinte már megvolt a sztori, és miután befejeztem, éreztem alkottam egy jót. Elküldtem, újra elovastam a kérvényt, és azt mondtam: elcsesztem. Ennek ellenére örülök hogy tetszik.l
Kívánság Üst Kidy ajándéka 2009.02.23 21:06:42
Ajándékozott: Kidy Korhatár: nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Kívánság: Hmm... Kérnék szépen egy Draco/Ginny rajzot, amin egy párt alkotnak. Lehetőleg színes legyen, de ha nem megoldható, az se baj.   Még mielőtt belevetnéd magad az olvasásba, nézd át ezt a rövid…..
Kívánság Üst Brumbal ajándéka 2009.02.23 20:55:27
  Ajándékozott: Brumbal Korhatár: 12 Figyelmeztetések: nincs Leírás: Topher egy kétbalkezes, ám szeretreméltó griffendéles diák, aki egyik nap találkozik egy nem mindennapi beszélgetőpartnerrel... A cím jelentése olvasható a novellában. (a végén Topher ezt ajánlja…..
Ajándékozott: Lizy Eyre Korhatár: nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Leírás: Egy könnyed, bájos kis novella Lilyről és Jamesről. Hódítás, fagyizás, eljegyzés, névválasztás és ami még kell. Bár a karácsonyi Kívánság üst pályázatára készült, nyáron játszódik.…..