Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicana

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életrajzi ihletésű filmek fontos sarokköve a főszereplő kiválasztása. Tökéletesen csak akkor láttatható a film alanya, ha megformálója kellőképpen hasonlít is rá. Az alábbiakban erre láthatunk néhány remek példát, amikor sikerült megtalálni a megfelelő színészt a figura megformálására. Eddie…..
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
Egy hűtlen kutya kalandjai Ugatóniában - 1957. Az 1956-os forradalom után százezrek hagyták el az országot. Az utánuk és sorsukért sóhajtozóknak az elrettentő "ott sincs kolbászból a kerítés" stílusban készült ez a kis "mese" Szűr Szabó József zseniális karikaturista rajzaival...
vicana 2015.08.17 11:58:50
@Nyuladék: Nagyon jóók a képi poénok is!!
A felvonóhíd lánca pöttyös kendővel kijavítva és üveg kovászos uborka a vár ablakában!! Hatalmas!!
"A mai nap válogatása mind Patty Allison munkáiból került ki. Ő fekete-fehér fotókat színez ki utólag és az eredmény egészen lenyűgöző. Nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de számomra a közelmúlt története attól, hogy színes képeken látom, egészen más töltetet és jelentőséget kap." - Sam.…..
1980. A magyar származású Janos Big John Birges szerencsejáték veszteségeinek enyhítésére megzsarolt egy kaszinót a saját készítésű bombájával. Az eset után elfogták és életfogytig tartó börtönre ítélték. 1996-ban halt meg rákban, 74 évesen...
1971. A Kelet-Pakisztáni népirtás idején egy katona ellenőrzi a megállított férfit, hogy körül van-e metélve. A hinduknál nem szokás...
Van egy város Kínában, ahol a huszadik század elején több orosz élt, mint kínai. Később az International City néven is nevezték, ha róla beszéltek. Harbin...
"Ha munkahelyen vagy, vagy olyan helyzetben olvasod a blogot, ami nem engedi a mozizást, mindenképp gyere vissza és nézd meg az alábbi videót (lehetőleg monitoron, ne telón) nem fogod megbánni." - Jtom Ha valami pusztulat minőségű, homályos, kivehetetlen helyszínen készült filmeket várunk, akkor…..
153 éve e napon az északi államok csapatai átlépték Virginia állam határát és elfoglalták Alexandria városát. Ezzel megkezdődött az Amerikai polgárháború. Az Egyesült Államok leginkább ismert belső fegyveres konfliktusa elkezdődött és közel négy évig tartott. Odaát minden kisiskolás fújja a…..
A XIX. század végén, a XX. század elején az idők gyorsan változtak. A motorizáció rohamos fejlődése, politikai fordulatok, tüntetések, szesztilalom, forradalmak, világháború... Lássuk a különböző országok rendőreit, miként teltek mindennapjaik. 1925. USA. Szesztilalom. Oscar Bauer detektív és…..