Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Héder Sándor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magasan tesznek ránk A tömegből kimagasló férfiú nyilván vezetésre alkalmas személy, elvileg komolyabb testi erőt képvisel, mint alacsonyabb társai – legalábbis az ősi idők ezt a vélekedést hagyományozták ránk, ez szinte már a genetikai örökségünk része.Az olyan egyszerű, hétköznapi tények is ezt…..
Az Internetet böngészve az ember sok érdekes dologra akadhat. Nekem a minap sikerült egy igencsak érdekes szimulációs programra akadnom, mely a szokásos üzleti szimulációs trendeken kívül a fenntartható fejlődést is igen fontosnak tekinti. Az efféle programokra mondhatjuk, hogy…..
Héder Sándor 2010.02.12 06:30:02
„Már egész korán, a környezetemhez képest, felismertem a környezetvédelem fontosságát. Úgy is próbáltam/próbálok élni, hogy mindig figyelek az energiafelhasználásra, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, stb. Ezen a délutánon azonban, mintha nem is én lettem volna. Csak az…..
A ráció kísér amíg tud.        Aztán hiszek. Hitemet lelkiállapotom tartja karban. Ha szorongok, hiszek, ha boldog vagyok, hiszek. A hit a bizonyossággá transzformált sejtés, félelem / vágy. Semmi fenségeset nem látok benne. Érdekelni is legfeljebb, mint a…..