Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zooey Glass

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti atomreaktoros hepaj után senki nem csodálkozik azon, hogy Santos esélyei megnőnek a végső győzelemre: szinte minden államban előretör, és ettől úgy szaladgálnak a stábtagok, mint pók a falon, felkeltenek mindenkit a szállodában, pezsgőznek, ölelkeznek, és Josh és…..
In medias res kezdünk, Chamonix-ban vagyunk, Syd és Vaughn hegyet másznak, és egy bazi nagy kőbe rejtett kamerát helyeznek el egy sziklafalon, ami arra kell, hogy a völgyben lévő házat megfigyelhessék. A házikó a Társaság tulajdonában van, az előző részben átállt ember mondta,…..
Mindenképen sorozattal kezdjük, ma este lesz a Grace klinika (22:00 RTL) annak idején brutális, majd' 40 milliós nézettséget hozó epizódjának a folytatása, aki látta az első részt azért nézi meg, aki nem, azért, mert mi most azt mondtuk. A konkurencia nem rossz pedig, Sam…..
Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek…..
Nem volt az rossz epizód, csak éppen semmivel sem volt jobb, vagy másabb, mint az eddigiek, nem emelkedett ki egyetlen jelenet sem a többi közül, akár fillernek is nevezhetnénk, de nem tesszük, mert szeretjük a sorozatot.CJ-nek baja van, nem is kicsi, hiszen egyrészt Kína és az oroszok…..