Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spricc

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekötött szemekkel térdepelsz az ágyon, és kíváncsian várod, hogy mi fog következni. Kimegyek a konyhába, és a hűtőből ki veszem a kis poharat melybe a néhány órával ezelőtti önkielégítésem eredmény, van, egy kiskanalat is magamhoz veszek. Visszatérek hozzád. Meg sem…..
Imádom a testét! Nagy telt melleit a barna bimbókkal, húsos szeméremajkait, formás seggének kicsi gyűrött lyukát, mennyi gyönyört adott már nekem! És vasárnap előttem pisilt! Csodálatos érzés volt látni úgy, ahogy még sohasem láttam! Utána, ott a wc. előtt egymás szájába…..
Vasárnap délután, hideg van. Egy vígjátékot megy a tévében, kényelmesen elnyúlva nézzük a meleg szobában. Láttuk már, de minden poénnál nevetünk. Az egyik szünetben E. pisilni indul. Nem tudom mi ütött belém, de megfogom a kezét. – Nézhetlek közben?- Meglepődik, és…..
Hideg van. Csavarogni nincs kedvem, így hát itthon ülök és irkálgatok… Ma hosszú idő után felmentem a Chat-re. Semmi nem változott! Férfiak szeretnék megosztani másokkal gyönyörük pillanatát, először kitartanak a nők mellet, de ha nincs kapás, már mind egy hogy kinézi…..
Az Adium egy gyors és ingyenes IM kliens OS X-re, ami a legtöbb azonnali üzenetküldő alkalmazást támogatja (AIM, ICQ, Jabber, MSN, Yahoo!, Google Talk, Bonjour, Gadu-Gadu, Novell Groupwise, Lous Sametime). Html-es megjelenítése van, úgyhogy teljesen testreszabható, tud füleket…..
Véget ért a havazás, ragyogóan süt a nap. Testem már tavaszt érez, egésznap a szexre gondoltam, de persze ez nem meglepő… Szinte egyfolytában nedves vagyok, még jó hogy nem kell mennem sehova! Biztosan mindenki érezni vágyam illatát! Levettem a bugyit, miért ázzon szegény?…..
     E. egy közösségi oldalon, cseveg barátaival, én, pedig képeket és videókat nézegetek. Egyik másik rövid kis filmet ő is megnézi. Mind ketten az amatőr felvételeket, szeretjük, bár nem olyan jó a minőségük, de „igazi” emberek úgy…..
 Ági, percenként nézett az órára, és egyre idegesebb lett. Még öt perc… Lehet, hogy nem is jön? Talán hiba volt, engedni a gyengéd célzásoknak és meghívni magához főnök nőjét. A cégen belül kósza pletykák keringtek főnök nője, Edit szexuális…..
spricc 2009.02.18 13:08:42
@eroszita: Örülök, hogy nedves pillanatokat tudtam Neked szerezni!:)
Vasárnap, ragyogó napsütés! Egyedül vagyok itthon, E. elment az édesanyjához, csak este fog haza jönni! Tudom, ha leülök írni, annak, nedves vége lesz! Furcsa dolog ez… Sosem tervezem meg hogy mikor elégítem ki magam, de ha jönni akar, hát jöjjön!:))) Néha E. előtt is…..
   Hétvége és Valentin nap! Ez elegendő ok, egy kis reggeli, lustálkodásra! Gondolom én, de rengeteg hó esett az éjjel, el kell lapátolni. A kedves, E.-nek fogom nevezni, még alszik. Jó félóra reggeli torna, a szitáló hóesésben, a garázsból magamhoz veszem a tegnap vett…..
stripped&striped egyensúly 2008.12.17 15:15:00
tegnap több dolog is történt. új nevet vettem fel. Uram könnyű kezéből jött – luna. nagyon tetszik – lágy és világos. éjjeli és sejtelmes. Uram egyik reglapján használta rám, és amikor megláttam, azonnal tudtam, ez az a név, amit keresek.   felvettem…..
spricc 2009.02.14 14:11:25
Folytatni akartam a borotválkozás után történteket, de valami nyugtalanít… Lehet, hogy perverz vagyok?! Tudom a férfiak többsége, szereti, ha partnernője epekedve várja, hogy kemény farkát tövig nyomja a szűk kis fenekébe, és el is hiszik hogy milyen nagy…..
Tegnap este közösen olvasgattuk a blogokat, a párommal, és örömmel vettük észre, hogy a sok szexin izgató íráson kívül vannak leírások a különböző szex praktikákhoz. (anális játékok, orális technikák) Mi nagyon izgató előjátéknak tartjuk egy más csupaszra…..
  A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra…..
Mint arról a második bejegyzésemben már olvashattatok, nem vagyok anál szűz. Azaz eddig még csak az én popsimat kényeztette a férjem, de nemrégiben új világ nyílt meg előttünk.Úgy gondoltam, ezt mindenképp meg kell osszam Veletek, mert ha már akár egy embernek segít az új…..
Szexmesék A vágy édes bosszúja 2008.12.14 21:11:00
Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot.Mikor belépett…..
Tükör Tükör 2009.01.14 00:26:00
A tükörben én voltam, a tükrön meg a gecim, ilyen egyszerűen, és csak néztem, ahogy szépen lassan csordogál lefelé a sima felületen. Ez volt életem második spermában végződő elélvezése, ugyan előtte is vertem már többször, de akkor még csak irigykedtem Zoli barátomra,…..
spricc 2009.02.11 19:22:15
Imádok szex után a hátamon feküdni, és a mellemen szuszogó nő haját simogatni. Ez is egy ilyen pillanat. A szobában sűrű a szeretkezés illata, sperma és kielégült punci illat keveredik izzadságunkkal. Érzem, hogyan ernyed el, az előbb még lüktetve spriccelő péniszem, és…..
- A bugyit ne vedd, le! – Meg állt a mozdulattal, és két karját maga mellet tartva, pirulva állt a fotelellőtt melyben ültem. Magas kissé duci lány volt, nagy barna mellbimbókkal, és vastag combokkal, világos kék bugyiban. – Gyere ide. Miért pont engem választottál, nem…..
Kedves kicsi lány, szemed csillogása és arcod pirossága elárulja mindem gondolatod! Igen, így kényelmesen belátok a rövidke szoknyád alá… Izgat hogy egy idegen férfi elé tárod hamvas nunidra feszülő fehér bugyidat? Körbe nézek, vajon más is látja csábító nézni valót?…..