Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalKanik

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen Blogot ajánlom szíves figyelmébe mindazoknak, akik érdeklődnek a tudományos élet legújabb vívmányai iránt és szeretnék ismereteiket naprakész információkkal gazdagítani.Nagy-Britannia pallérozott elméi nap nap után azon fáradoznak, hogy még jobban megismerhessük a minket…..
Néhány kutatás szerint az újfajta technológiák, mint a mobiltelefon, jelentős változást idéztek elő a 25 éven aluli korosztálynál. Míg eredetileg a hüvelyujjnak a fogásban és a támaszkodásban volt csak szerepe, manapság a fiatalok a hüvelykujjukkal gépelik például az sms-t,…..
Teszkózások: a férfias szintidő nettó 11 perc, céltudatos vásárlás, profi fizetés, lehető legközelebb parkolni sikerülés. Egyetlen szépséghiba, hogy százasod nem levés, de pillanatokon belül szembe valaki jövés, 200 Ft adással rajkodás, ennek hiánya esetén elhagyott üres…..
Miniatűr jeladóval felszerelt hangyák tanulmányozásával brit kutatók megállapították, hogy a hangyák anélkül is képesek két hangyabolyból a jobbat kiválasztani, hogy jártak volna a másikban. Dr. Elva Robinson, a Bristol Egyetem kutatója apró rádiófrekvenciás jeladókat…..
Két évvel ezelőtt brit kutatók megállapították, hogy Nagy-Britanniában 1996 és 1999 között csökkent a dohányzó tinédzserek száma, viszont nőtt a mobilfelhasználók aránya a fiatalkorúak körében.De nehogy másokat is elnyomjunk:A fentivel ellentétes eredményre jutott most…..
"Britt kutatók megállapították, hogy az angol nők általában jobban vágynak csokira, mint szexre"Forrás: Metro..
"Brit kutatók bebizonyították, hogy a hormonok határozzák meg, hogy ki lesz sikeres: az üzleti szférában a hormonok és a méretek számítanak.A kutatók kimutatták, hogy akiknek hosszabb a gyűrűsujja, az háromszor több pénzt csinált, mint a kisebb mérettel megáldott…..
"A nikotinfüsttel kezelt patkányok szignifikánsan tovább élnek"..
Britt kutatók felkutatták a köldökszösz rejtélyét. Íme az angol Dr. John Etkinson és régi osztrák kutatótársa Dr. Georg Steinhauser felfedezése. „A köldök körüli hasszőrszálak gyakran koncentrikus körökben nőnek. A pihekeletkezés természetrajza sokkal több embert…..
Korai magömlés Nyilatkozat 2009.04.10 10:02:21
Ezúton tájékoztatom nyájas olvasóimat, hogy a hazai értelmiségbe való görcsös ragaszkodásomat hiteles dokumentummal való megerősítése végett; várhatóan a hónap végéig szünetelnek a posztok. Emiatt előre is elnézésüket és szíves megértésüket kérem.Szerk...
Sok szülőnek gondot okoz, hogy hogyan készítse fel egyszem lánykáját olyan cudar dolgok kezelésére, mint az óvszer nélkül való állatias szex. Mivel ösztönösen óvni szeretnénk gyermekeinket a szexulitás megrontó hatásaitól, így nehéz eltalálni azt a pillanatot, amikor a…..
Korai magömlés Ne túrd. 2009.03.25 17:47:00
 Mindenképpen javítanám a kreativitás ösztönzését az iskolapadban! A mai gyermekek unalmas és szürke képet kapnak a világ csodásabbnál csodásabb dolgairól, mint biológia, kémia, matematika, történelem. Ezeket a dolgokat emberközelebbivé kell tenni! Csak így vonhatjuk a…..
Gyermekeink fejét nem csupán a média, a romlott és erkölcstelen televízió, a félelmetes és bizarr cirkuszi előadások és az erőszakos számítógépes játékok tömik degeszre olyan hamis értékekkel, amely ellen a Váralja Szövetség ifjú titánjai már több ízben is szavukat…..
Kedves Szülôk, drága barátaim! Mit is tehetünk abban az esetben, ha gyermekünk az életuntságtól szaglóan, csordultig telve mélabúval, Tokyo Hotel pólóban dobálja szemébe lógó kackiás tincseit a vasárnapi ebéd alkalmával összült családi muri alkalmával?Ezt a kérdést…..
Van az úgy, hogy a kis lurkók néha csíntalanságot követnek el. Elcsenik a papucsunkat, lebüfögnek, vagy csak roppant hangosan felsírnak, amikor mi szívünk szerint inkább aludnánk. Nagyon fontos, hogy mielőtt reagálnánk ezekre az apróságokra, igyekezzünk holisztikus…..
Korai magömlés Arculatváltás 2009.02.20 12:18:39
Mostantól a Korai Magömlés új arculattal jelenik meg s ezúton szeretnénk nyitni a 3-8 éves olvasni tudó gyermekek felé is. Hogy ők is örömüket leljék az olvasásban egy kellemesebb külsővel és új interaktív játékokkal kedveskedünk nekik. -Szerk...
absztraktor mi a szösz? 2009.01.09 17:33:00
Van az emberben egy teljesen haszontalan váladék. Igen a köldökszösz. Az hogy a picsába keletkezik? Nem bazmeg nem attól, h a póló vagy a pulcsi beleváladékozik a köldökbe, mert akkor is lesz, ha a balcsiparton rohadsz egész nap egy szál faszban. Akkor meg hogy? Írd be kommentbe az…..
BalKanik 2009.02.12 20:35:47
absztraktor Kafetéria 2009.02.12 12:10:00
Úgy vélem sokkal célravezetőbb lenne, ha a melegételutalvány helyett vazelinkuponnal sértegetnék meg a pöcsverő tőkések a néger csinovnyikokat, mert ahányszor meglátom ezt, feláll a faszom, annyira érzékeny. Melyik eresfarkú honpolgár találta ki, hogy pont a…..
Úgyhogy mongyá csak búcsút a jólétednek Te kis savóevő geciszájú kapitalista, mert eddig a bankrendszer úgy szívta magába a sok dellát, mint símél-kúrva a saját fasza gecijét, de mostantól kurvagyorsan megtanulsz kapálni, meg szántani, mint a dohosszájú paraszt nagyszüleid,…..
absztraktor Kora esti düh 2009.02.11 17:23:00
Különbenis, ki a fasznak képzelik magukat a kurvák, hogy csak úgy az arcodbatolják a lucskos kis picsájukat a neten és angyalarccal kúratják magukat két copfa kötött hajjal, nekem meg a faszomföláll tőlük és megint lehet menni recskázni a szarszagú kollégiumi klotyóba, aminek…..