Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldarion

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az embernek van egy lapátfülü, pattanásos arcú, de alapvetően jólelkű unkatestvére, András, és valahogy rá akarjuk beszélni a csajunk facér barátnőjét, a kikapós Esztert, hogy jöjjön már össze vele. Ilyen esetben az eufemizmus (érdekes arca van) bocsánatos…..
Aldarion 2009.02.11 21:13:16
@Dark Wolf: "Jézusom, de jól tájékozott vagy. A sorozatok újabb szezonjainak berendeléséről hivatalosan májusban szoktak dönteni"

Esetleg arról, ami több mint 13 epizódos évadokból áll, mivel az amerikai tévézésben a 13 egy amolyan határvonal, ezért van az, hogy minden új széria ennyivel nyit általában. Ha jól teljesít, akkor berendelik az évad második felét, ha nem, akkor ott megreked. De nem ritka, hogy egy adott sorozat nem lépi túl a 13-16 epizódot, és ha jól teljesít, már a decemberben megrendelik a folytatást. Például az Eureka esetében.

Viszont hozzá teszem, hogy ott volt a "valószínűleg" szó. Amit írtam, azt nem tudom biztosra, mert - mint gondolom te sem - nem vagyok benne a stábban, hogy részleteket tudjak a forgatás körülményeiről. Az meg hogy Vajna producerkedik-e a lehetséges folytatásban, avagy sem lényegtelen, nekem legalábbis.