Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BORIS

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
1. Safina2. Serena3. Dementieva4. Jankovic5. Venus6. Kuznetsova7. Azarenka8. Petrova9. Wozniacki10. Radwanska11. Bartoli12. Pennetta13. Cornet14. Medina Garrigues15. Zheng16. KanepiÉs ahogy Gábor is mondta adásban, előfordulhat, hogy nem lesz kiemelt a 8 között. Tényleg Varázsdoboz.  ..
Roger, ezt jól elszúrtad. Valakit már csak meg kéne verni abból a trióból. Főleg, ha Roland Garrost akarsz nyerni. Mint azt mondottad a meccs után.  ..
BORIS 2009.05.03 21:40:17
@Turambar: én nem személyeskedek. a te szóhasználatod provokatív / agresszív - 'harcolsz', 'menekültél'. ez itt nem vietnám, hanem egy blog.

én először azt mondtam, hogy pusztán statisztikával megítélni egy-egy korszak játékosainak erejét - pláne, ha te gyártottad őket magadnak - nem adja vissza a valóságot.

erre te azt kifogásoltad, hogy csak érzésekre hagyatkozom.

ok, erre megtámogattam a szerinted fontosnak tartott statisztikával az érzéseimet. ezt te röhejesnek tartottad.

egy játékos nagyságát pedig nem az adja, hogy hogyan tud játszani, ha olyan napja van, hanem hogy milyen gyakran és milyen szituációkban tudja magából kihozni a maximumot.
BORIS 2009.05.03 22:19:09
@Turambar: időrendiség:
1. a te statisztikáid
2. az én véleményem a 90'-es évek meghatározó játékosairól vs. jelenlegi évtized
3. te ezt 'érzésnek' nevezed, kvázi kifogásolod
4. adok néhány statisztikát, hogy nyomatékot adjak az érzéseimnek, hátha ezt könnyebben emészted
5. röhejesnek találod
6. elmondom miért jobb Muster - nem statisztikailag - Bandynál

Safin és Bandy mentálisan gyengék, ezért nem lehettek korszakos egyéniségek. csak alapvonalról veszélyesek.
Hewitt sérülékeny, gyengék az ütései, és fejben nála sincs minden rendben.

Ezzel szemben
Agassi a valaha volt legnagyobb fogadó, nagyon jó alapvonaljátékos, tökéletes body language
Becker a valaha volt legjobb szervaröptés, jó alapvonaljátékos
Muster nagyon jó alapvonaljátékos, az egyik legnagyobb küzdő.

BORIS 2009.05.03 21:20:18
@Turambar: te csak a vita kedvéért írogatsz. ez nem feltétlenül baj, csak akkor legyél meggyőzőbb.
először statisztikákba kapaszkodsz, utána már az arra való hivatkozást tartod röhejesnek. Muster mentális képességei messze felülmúlják Bandyét.
Szép napunk lesz, hűséges olvasónk, Koczka bukkant egy miami fotósorozat eredményére, mely spanyol teniszezőket ábrázol a tengerparton. Feli, Verda, Ferrer, Almagro, Tommy. Gyanítom, ők a fotózás idején már kiestek a versenyből, ezért is nem volt ott Rafa, aki biztos épp buzgón…..
A szótlan szájtátás tipikus esete áll fenn még mindig nálam.Röviden és velősen: WTF??! (Az első úriember Derek Jeter, a New York Yankees baseball csapatából.)..
BORIS 2009.04.17 16:43:50
Talán a legfontosabb, hogy szemben a két amerikai 1000-es tornával, itt mindössze 56-an indulhatnak. Az pusztán véletlen, hogy a cut off is pont 56 (Eduardo Schwank), hiszen akadnak selejtezősök is, meg szabadkártyások. Pont annyian, ahányan távol maradók az első 56-ból. És akkor…..
Szóval salak. Egy tisztességes, meg egy zöld. Amit ugye mi még értelmezni sem tudunk. Az már majdnem olyan, mintha kék lenne. Casablanca és Houston. Utóbbi az Egyesült Államok salakpályás bajnoksága. Amit ehhez képest megnyert már Fish, Karlovic és Roddick, utóbbi ráadásul…..
Sokat szoktunk beszélni arról, hogy a feltétlen rendben van-e, hogy a lányok ugyanannyi pénzt kapnak egyik-másik tornán, mint a fiúk. Gyanítom a posztot követő kommentek is erről fognak szólni, pedig nem ez a cél. Meg nem is ez az igazság. Vagyis igazságnak igazság, csak akad egy…..
Azok után, hogy január óta az ATP-nek is új elnöke van -Adam Helfant- most a WTA is felveheti a kapcsolatot, valamelyik fejvadász céggel.Az eddigi elnök, Larry Scott ugyanis az NCAA-hez távozik, ahol a PAC-10 divízió vezetője (kommisszárja) lesz.Búcsúnyilatkozatában Scott ugyan…..
Ebben a világban annyit érsz, ahogyan játszol.Melanie Molitor, Martina Hingis édesanyja/edzője..
Eddig hat játékosnak hétszer sikerült megnyernie a szezon első két Masters Series-ét. Indian Wellst és Key Biscane-t/Miamit.A névsor nem akármilyen és ugye Rafa csatlakozhat, mondjuk fel is fér a listára, ez nem vitás.Szóval: Courier-91, Chang-92, Pete-94, Rios-98, Andre-01 és Rog-05…..
Utoljára ekkora szélre 99-ből emlékszem, a Garrosról, akkor a negyeddöntőben Medvedev csinált bohócot Kuertenből, kb. 35 tökéletes rövidítést ütve az orkánban. Beleértve a meccslabdát is, melyet követően Guga kiütötte a labdát dühében még a Chatrier-ről is. Ami akkor…..
Steffi Graf...best footwork in tennis...man or woman.Brad GilbertPs. Bocs de ezt nem lehet igazán jól lefordítani...
Anélkül, hogy mély gazdaságpolitikai-politikai elemzésekbe bonyolódnánk, néha érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen jelei vannak ennek az egész balhénak.Lehetne sorolni a tüneteket és szinte mindegyik fontosabb, mint az amiről most írni szeretnék. Merthogy igazából kit érdekel,…..
Azt hiszem, sokkal jobb játékos vagyok, mint ahogyan mostanában játszom.Azt hiszem, sokkal jobb játékos lehetek, mint amilyen valaha voltam.De azt hiszem, amíg nem leszek boldog, addig biztosan nem leszek az.Andrei Medvedev (2001) ..