Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foltos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
foltos 2009.11.25 14:56:14
Az elsőben Puck és Quinn ésnekli el Madonna Papa Don't Preach című nótáját unplugged verzióban, majd megmutatjuk az egyik új szereplőt, aki nekem máris szimpatikus, bár Kristin Chenoweth még jobb lenne állandóra.   ..
foltos 2009.11.23 14:41:05
Na, vajon mi a legnyálasabb dolog a világon? Eddig azt hittük, hogy amit a Fekete Vipera mond a tréfás brit tévésorozat egyik részében, a nagyon nyálkás hal egy nyállal teli vödörben. Csak hát az a helyzet, hogy a Fekete Vipera nem ismert egyetlen budapesti főpolgármester-helyettest…..
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
foltos 2009.11.18 23:28:48
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
foltos 2009.11.09 23:50:22
Nem árt, ha az ember utánanéz a riportalanynak, mielőtt elmegy kérdezgetni, különösen ha az alany magánéletében akar vájkálni. Jamie Lyn-Sigler, a Maffiózók egykori és a Törtetők jelenlegi szereplője igazi profihoz méltók kezelte le a helyzetet, pedig akár ott is hagyhatta…..
Bruneiben egzotikus és menő vállalkozás lehet a kerékpározás. Az ország hírügynöksége hosszas cikkben beszámolt arról, hogy a fejlesztési miniszter, Pehin Orang Kaya Hamzah Pahlawan Dato Seri Setia Awg Hj Abdullah bin Begawan Mudim Dato Paduka Awg Hj Bakar és helyettese, Dato…..
A Homár egyszer az ollói alá vett egy megzavarodott, vagyis konkrétan habókos bácsikát, aki a Nyugati téren azt hitte, egy kis falu vasútállomásánál van, és neki akart vágni átlósan a Nagykorútnak.Mentőtő hívtam, a szakemberek meg majdnem szó szerint elküldtek a kurva…..
Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmeit három évig a Tv2 adja. Promózzák is rendesen a műsort, igaz a reklámban sokat szerepel az AS Roma is, amely idén közelébe sem jutott a sorozatnak, de láthatók képek a 2005-ös eddigi talán…..
Az MVM belső vizsgálata több olyan, az előző vezetés idején létrejött ügyletet is szabálytalannak talált, amelyeknek közük van Kapolyi László cégeihez. Feljelentések történtek a Vértesi Erőmű áramvásárlási szerződései, és az MVM által offshore hátterű cégeknek utalt…..