Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaYa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először: Annyira szia!!!!!!!!!!!!! Tehát u de köszi a sok sok sok smst meg emailt meg egyéb köszöntést!! Anyukámtól kaptam egy nagy pihe-puha kacsát!! Annyira szép.. Jól lehet ölelni, tehát így nem érzem, hogy egyedül vagyok, csak néha hápog hozzá.. Ha éjjel úgy fordulok,…..
A rotterdami túráról hulla fáradtan haza érkezve, még nem ért véget a nap.. este ugyanis Saulius, a litván srác szülinapi zsúrja volt a Znál. Erről a buliról azért akarok beszámolni, mert iszonyatosan jól éreztük magunkat.. bár nemtudom ezt hogy lehet érzékeltetni így.. de…..
sehol se talállak Rotterdam 2009.04.11 22:00:00
Bevallom most kicsit meg vagyok lőve ezzel a poszttal, mert már eltelt egy hét.. és gyakorlatilag semmi nem jut eszembe abból amik aznap történtek és amit érdemes lenne leírni. szóval előre is elnézést mindenkitől, ha ez a poszt értékelhetetlen lesz :D Jó szokáshoz híven,…..
Hol is tartottam.. igen, a kávéház. alapvetően unalmas hullafáradt kávézás lett volna, de jött egy bolond pasi, aki elszórakoztatott minket nagyon szívonalas elmeborultságának villogtatásával.. készült róla egy videó is, később talán felrakom.. A városban sétálgatva…..
sehol se talállak húsvét. 2009.04.07 19:55:00
csak gyors annyit, mert már mindenki ezt kérdezi, és megőrülök leírni 25.* is, itt nincs húsvét.. van valamennyire, de nem nagy a készülés rá, semmi extra, az üzletekben lehet kapni nyulas meg tojásos dolgokat, de nagyjából ebben kimerül. húsvét hétfőn már munkanap van,…..
Hát egyszer mindennek vége.. így van ez a Maya féle látogatással is.. véget ért a hollandiai turnéja, és ma reggel sajnos hazament.. hiányzik is nagyon.. az elmúlt napokban, én nagyon jól éreztem magam, de sztem Maya is. de erről inkább kérdezzétek őt :) Csak hogy legyen egy…..
Jutta külföldön... bóódogság! 2009.03.30 22:18:00
Hee!Jó, hogy itt mindig történik valami:) Nem tudom, hogy kik olvassák, így nem írok le mindent, mielőtt valakinek megváltozna a véleménye rólam :P:P dena.. (aki még nem szólt, hogy olvassa, az írhatna..:P)Voltam Rothenburgban tegnap. Annyira nagyon nagyon szép az a városka, hogy…..
MaYa 2009.03.31 13:02:37
Jutta külföldön... Ez is, az is 2009.03.19 22:53:00
Hee!!Mivel én nem mentem túl messze Magyaroszágtól, ezért gondoltam, nem lesznek akkora változások, aztán kiderül: DE.Nos a legdurvább számomra (annyira sztem mindenki ismer, hogy tudja, ez tényleg nagy trauma nekem): ITT NINCSENEK CICIÁK! Hát ez halál komoly.. Egyetlen egyet sem…..
komolyan mondom az elmúlt három napban öregedtem vagy 20 évet.. Kezdjük ott a storyt, hogy szombaton mondtam Znak hogy mennyünk el parkba, este meg bulizni, és ne törödjünk a sulival.. ő meg hajthatatlan volt, mindenképp tanulni akart.. a kis pedál :P így végül neki ültünk tanulni,…..
juj, azt sem tudom hol álljak neki :)az elmúlt hétben elég sok minden történt. legfontosabb, hogy azt hiszem végre kezd kicsit beindulni az élet.. ezt főleg zolinak (aki inkognitóban szeretne maradni, így nevezzük őt mostantól Z-nek :D így jó lesz?! :D )  köszönhetem,…..
Tegnap megint házibuli volt az itt lakó csajoknál, azt hiszem iráni csajok. Nem nagyon ismerem őket, de nem is kell, mert az ilyen bulikban hálisten van elég sok ember én főleg Z-ék szobájával mozgok. Sokmindent nem tudok elmondani a buliról, mert egyrészt két napja migrénem van,…..
Norvégiában Recept verseny! 2009.02.12 01:08:00
Ezennel kihírdetném a NAGY Recept Versenyt!Főleg főételeket várok, de jöhetnek sütik is.A legjobb recept díjat kap! Sorsolás 2 hét múlva!Az email címemre várom a recepteket! Iwiw-en megtaláljátok.Ami nincs ebben az országban, vagy csak nekünk nincs, vagy csak még nem…..
kedves mindenkiTegnap sikerült megismerkednem a házban néhány emberrel.. a színskála minden színében pompáznak.. iráni, fekete, sárga, amit el tudtok képzelni. nagyon internacionále volt.. csak sajnos el kellett hagynom őket, mert a vicces szagtól megfájdult a fejem.. még reggel is…..