Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PUDING

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
PUDING 2009.02.11 15:39:51
Kedves Árpád!

A kérdésem az volna, hogy miért érzed kötelességednek, hogy a magyarságot gyalázd? Úgy gondolod, hogy mindenképpen Neked kell felvállalnod Bayer Zsolt szerepét a balliberális oldalon, és egyfajta anti-Bayerként megjelenve gyűlölni, lesajnálni és nem utolsó sorban hamis színben beállatni mindazt, ami a Bayer-féléknek szent és sérthetetlen? Hiszen pontosan ezt teszi Bayer is a te általad tisztelt normákkal.

Ő gyűlöli a cigányt, te pedig megveted a magyart. Nem gondolod, hogy ezzel a hozzáállással pontosan az ő malmára hajtod a vized? Mi értelme van a magyar népet és a történelmét ilyen szavakkal illetni:

„Öltek, raboltak, végigdugták a nőket, falvakat égettek fel. Egyik legemlékezetesebb hőstettük, mondhatni Olaszliszkájuk az volt, amikor Szent Gallen kolostorát fosztották ki és gyújtották fel, és ennek keretében agyonverték a jámbor Viboráda apácát. Magyarországon ő kevéssé ismert, pedig Szent Viboráda volt az első kanonizált női vértanú. Ezt is nekünk köszönheti a világ.”

A honfoglaló magyarság valóban vezetett a környező országokba számos hadjáratot, melyek során minden bizonnyal elkövettek olyasmiket, sőt még durvább dolgokat is, mint amiket itt említesz. Csak egyet felejtesz el kedves Árpád, méghozzá azt, hogy mindez mikor történt. Abban a történelmi korban az általad oly nagyra becsült nyugati kultúrnépek hasonló brutalitással háborúztak egymás ellen (az Európát végigfosztogató keresztes hadakról ne is beszéljünk), sőt nem egy alkalommal éppen a magyarokat bérelték fel segédcsapatokként az egymás ellen viselt háborúikban. Abban a korban majdhogynem természetes volt, ha egy hadjárat során falvakat égettek fel és nőket erőszakoltak meg. Én nem azt mondom, hogy ez így volt helyes, és nekünk büszkének kellene lenni arra, amit a magyarok cselekedtek e hadjáratok során, de azt sem hiszem, hogy a honfoglaló elődeink tetteit bármilyen szinten – akár a rosszul értelmezett irónia szintjén is – össze lehetne hasonlítani a cigányság mai helyzetével Magyarországon. Ha ezt teszed, akkor szerintem gyakorlatilag azt tagadod, hogy az emberi társadalom bármit is fejlődött volna az elmúlt ezer esztendőben.