Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énésén

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vettem egy imaszőnyeget, és mostantól kezdve minden reggel hálát fogok adni az Istennek, hogy megszabadított minket Somától, meg Bakácstól. Illetve a somaságtól, meg a bakácsságtól, így főnevesítettem a két főbűnt, szóval butaságtól, meg a semmitmondó…..
énésén 2006.10.25 17:52:35
comment:com Mire jó a fogkefe? 2006.10.18 00:47:00
Inkább Kiricsi kolléga asztala a sajótermékek ostorozása, de néha az ember kezébe kerül valami, aminek láttán nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Pénteken landolt az ágyam mellett a Joy nevű izé, amit asszem divatlapnak vagy akár nőmagazinnak is lehetne definiálni, de én leginkább…..
Háromnegyed négyig csak a Duna Televízió kapcsolt a Kossuth térre, hogy megmutassa a vekkerekkel felszerelt tömeget. A HírTv-n egy ideig a Magyarok Nagyasszony Fesztiválról beszélgettek, meg arról, hogy a kisfiúk mostanában hamarabb mutálnak. Orbán Viktor ébresztgetné a tömeget, de…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
Önéletrajzi elemekben bővelkedve gyorsan elmesélem, hogy jártam a hét végén Wachauban, amely nagyon, de elképesztően nagyon jó hely. Amit a világ e kiemelkedő és überszép borvidékéről fontos tudni, azt móri leánykánk bőségesen részletezte nemrégiben, úgyhogy most beérem…..
Önök tudták, hogy Freddy Mercuryt nem a mélyen dekoltált birkózó ruhája mögül előgöndördő mellszőrzete tette világhírűvé hanem az, hogy elénekelte magyarul a Virágom, virágomat? Vagy hogy Tony Curtis karrierje azután ívelt a magasba, hogy megstírölt egy elsuhanó…..
comment:com Gusztáv és kora 2006.08.29 13:03:00
1966-ban az Élet és Irodalom köszöntötte névnapja alkalmából, az Esti Hírlap pedig rendszeres riportokban számolt be a készülő epizódokról. Lúzersége dacára ennyire közkedvelt volt, és az emberek is szerették, nem csak a szerkesztőségek. Ő volt Gusztáv, a kalapos, zakós…..
Én az a korosztály vagyok, aki a negyedik Kispál-lemeznél kezdett el hűtlen lenni a zenekarhoz, szóval a "Kispál originál"-projekt pont engem céloz, már ha céloz valakit egyáltalán. Amennyiben ugye az első négy lemez számaiból válogatnak, és eredeti…..
Szerintem kezdjük a mai estét is mesével. Az m2-n ugyanis Lolka és Bolka, valamint Magyar népmesék lesz. (19:15) Az extrém infantilizmusra fogékony olvasóinknak kötelező nyolc órakor a Viasat3-ra kapcsolniuk, hiszen levetítik az Ace ventura második részét. Állítólag az első…..
énésén 2006.08.21 19:32:44
   Uj Péter íróasztal alatti komposztágyásából került elő a magyar sajtótörténet legerősebb címlapja, a Sikeres Nők Lapjának gárdájától. Az emlékezetes Jimmy-különszámból alant további fotócsemegéket mutatunk be. Van tangás meg kigyóbőr csizmás kép is,…..
énésén 2006.08.21 11:58:08
Az emlékezetesen lendületes arcraeséseket produkáló szocialista közpénzügyi szakember néhány érzelmes fotóját Bogád riportter találta egy dossziéban. A politikus állítólag szerzői nagylemez kiadásán gondolkodott akkoriban, amin Dusán szövegeire bánatosan sóhajtozott…..
énésén 2006.08.21 11:43:43
Befejeződött az Index boldog, kuplerájjal és zajjal (na és persze munkával) telített öt éve a Klapka utcában. Dobozba került az akasztott szivacsbaba, az útjelző tábla, az éneklő rágcsáló, a pornóképekkel súlyosbított politikai kollázs-halom, megmenekült a madárpók, és a…..